Ευχαριστήριο Σπύρου Βλάσση προς τον Όλυμπο

Ευχαριστήριο Σπύρου Βλάσση προς τον Όλυμπο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέρυσι τέτοια εποχή περίπου, ο πρόεδρος της διοίκησης της Θύελλας Σπ. Μπαλός και ο Σπύρος Βλάσσης, προπονητής και ιδιοκτήτης του Ορφέα,

08
Ιουλίου / 2020

συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και τα παιδιά του Ορφέα, μαζί με αυτά του Ολύμπου και της Θύελλας να παίξουν στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΚ με προπονητή τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Σπύρο Βλάση.
Ο Σπύρος Βλάσσης ξεκίνησε σαν ποδοσφαιριστής στον Ορφέα, έπαιξε όταν φοιτούσε στη Γυμναστική Ακαδημία σε ομάδα της Θεσσαλονίκης και αργότερα στον Όλυμπο, διετέλεσε και βοηθός προπονητή του Άκη Πανδή και αρχηγός του Ολύμπου. Ένας εξαιρετικού ήθους αθλητής και προπονητής, με τεράστιες γνώσεις και αγάπη για το ποδόσφαιρο, δημιούργησε μια ομάδα πρότυπο για τα τοπικά δεδομένα, αφού η Θύελλα όπου έπαιζε προκαλούσε τον θαυμασμό και τη συμπάθεια φίλων και αντιπάλων και γιατί ήταν η πιο νεανική ομάδα όλων των κατηγοριών, αλλά και γιατί έπαιζε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Τερμάτισε στην 4η θέση τελικά, αφού λόγω πανδημίας διεκόπη το πρωτάθλημα, αν τελείωνε θα μπορούσε να κερδίσει τουλάχιστον μια θέση ακόμη και την άνοδο στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ.
Όλα αυτά γιατί υπήρχε μια πολύ καλή διοίκηση υπό τον κ. Μπαλό, αλλά και γιατί ο Σπύρος Βλάσσης είναι ένας σπουδαίος παιδαγωγός και προπονητής και η δουλειά του μέσα στο γήπεδο το έδειξε. Πριν λίγες μέρες λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αναγκάστηκε να σταματήσει τη συνεργασία με τη Θύελλα, με τη διοίκηση του Ολύμπου να βγάζει ευχαριστήρια ανακοίνωση, για ένα σπουδαίο άνθρωπο που τον θεωρεί κομμάτι της οικογένειας του. Από την πλευρά του Σπ. Βλάσση ήρθε η απάντηση που αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολύμπου και τον πρόεδρο της Θύελλας κ. Σπύρο Μπαλό για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε τη χρονιά που μας πέρασε. Επίσης, όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για την πειθαρχεία και την εργατικότητα που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, και τους εύχομαι η νέα χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ