Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στους Καρουσάδες της Βόρειας Κέρκυρας ο Μητροπολίτης Νεκτάριος

Μητροπολίτης
06 Ιουλίου 2020 / 12:56

Μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καρουσάδων, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργος Μαχειμάρης και οι δύο Αντιδήμαρχοι, Σπυριδούλα Κόκκαλη και Νίκος Μουζακίτης, συνόδευσαν τον Μητροπολίτη στην 22η Γωνία Ανακύκλωσης

ΚΑΡΟΥΣΑΔΕΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ).  Τη θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρουσάδων παρακολούθησε ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργος Μαχειμάρης, την Κυριακή 5 Ιουλίου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κέρκυρας Παξών και Διαποντίων Νήσων, Νεκτάριου συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κυκλικής οικονομίας και Περιβάλλοντος, Σπυριδούλα Κόκκαλη και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Νίκο Μουζακίτη.

Κατά τη διάρκεια της, ο Σεβασμιότατος παρουσίασε στους κατοίκους της κοινότητας Καρουσάδων το νέο εφημέριο πατέρα  Δημήτριο Γεωργακόπουλο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας και οι  Αντιδήμαρχοι συνόδευσαν το Σεβασμιότατο στην  22η Γωνιά ανακύκλωσης Καρουσάδων.

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων συνεχάρη το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για τη δράση της ανακύκλωσης με απώτερο στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, την ευαισθητοποίηση των πολιτών, την επαναχρησιμοποίηση υλικών και τη μείωση του όγκου των απορριμμάτων που οδηγούνται στο ΧΥΤΑ.