Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΟ: Εγκρίθηκαν οι απολογισμοί - «Παρών» ψήφισε η ΕΠΣ Κέρκυρας

ΕΠΟ
01 Ιουλίου 2020 / 16:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Διαφαίνεται πλέον αλλαγή στάσης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας απέναντι στη διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

ΑΘΗΝΑ.  Στη Γ.Σ. της ΕΠΟ (30/6) την ΕΠΣ Κέρκυρας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Π. Ποζίδης και ο Γεν. Γραμματέας κ. Γ. Κουλόπουλος.

Στην τακτική αυτή Γ.Σ. όπως τα προηγούμενα χρόνια θα περιμέναμε η ΕΠΣΚ να καταψηφίσει διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, αλλά αυτή τη φορά (όπως και στις 16/6) ψήφισε παρών.

Μια αλλαγή στάσης απέναντι στη νυν διοίκηση της ΕΠΟ, με πολύ νόημα κατά πολλούς. Έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση στο νησί, η παράταξη Ποζίδη ήταν προσκείμενη σε Ολυμπιακό και η αντιπολίτευση σε ΠΑΟΚ.

Αυτό μάλλον αλλάζει, όπως και ακούγεται παντού, η δε ψήφος στις δυο τελευταίες Γ.Σ. της ΕΠΟ το δείχνουν. Άλλωστε σε μια Γ.Σ. ή δέχεσαι ή δεν δέχεσαι τους απολογισμούς, η λευκή ψήφος δεν έχει νόημα, εκτός και αν… 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη Γ.Σ.

«Σήμερα Τρίτη (30/6) πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, με τον Διοικητικό Απολογισμό της Διοίκησης του Βαγγέλη Γραμμένου να εγκρίνεται με ψήφους 53 υπέρ έναντι μόλις 6 κατά, ενώ υπήρξαν και 4 «παρών».

Με την έγκριση του Διοικητικού Απολογισμού (πεπραγμένα της Εκτελεστικής Επιτροπής της περιόδου 01.06.2019 έως και 31.05.2020), του Οικονομικού Απολογισμού του 2019, καθώς και του Προϋπολογισμού του 2021, ολοκληρώθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων - Μελών της ΕΠΟ.

Ο Διοικητικός Απολογισμός έλαβε 53 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 4 «παρών» και ο Οικονομικός Απολογισμός του 2019 υπερψηφίστηκε με 55 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 «παρών». Τέλος, ο Προϋπολογισμός τού 2021 εγκρίθηκε με 55 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 «παρών».

Εξελέγησαν κατά σειρά ως αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. οι Παναγιώτου Παγώνα, Ηλιοπούλου Χαρίκλεια, Φετζιάν Στέφανος-Γρηγόριος, Παντελίδου Αποστολίνα, Παπαϊωάννου Ιωάννης.

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο. παρέστησαν ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA και UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ, ο εκπρόσωπος της UEFA Μάριος Γεωργίου, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Βίτορ Μέλο Περέιρα και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA Πετρ Φούσεκ».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια