Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Λαϊκή Αγορά της Κέρκυρας & στον Άη Μαθιά ο Αυλωνίτης

Αυλωνίτης Αλέξανδρος
22 Ιουνίου 2020 / 15:36

Ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στην Κέρκυρα προσπάθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο να επικοινωνήσουν στους επαγγελματίες και τους πολίτες το επικαιροποιημένο πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ»

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Τη Λαϊκή Αγορά της πόλης της Κέρκυρας επισκέφτηκε το περασμένο Σάββατο 20 Ιουνίου, κλιμάκιο της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τον Βουλευτή τΑλέξανδρο Αυλωνίτη προκειμένου να συνομιλήσουν με παραγωγούς, εμπόρους αγροτικών προϊόντων, αλιείς και στάσιμους μικροπωλητές και να επικοινωνήσουν το επικαιροποιημένο πρόγραμμα θέσεων «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» για την αντιμετώπιση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, μοιράζοντας ταυτόχρονα, σχετικό ενημερωτικό υλικό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Κέρκυρας, παρουσία πολλών πολιτών, ο κ. Αυλωνίτης έγινε δέκτης του αυθόρμητου προβληματισμού και των ευρύτερων ανησυχιών των παρευρισκομένων για τα οικονομικά των νοικοκυριών τους, αλλά και των δυσοίωνων μηνυμάτων που λαμβάνουν -εν γένει- από την υπόλοιπη κοινωνία και τους επαγγελματικούς κλάδους που συμπιέζονται δραματικά στην Κέρκυρα, από τις συνέπειες της υγειονομικής πανδημίας.



Ταυτόχρονα, πληροφορήθηκε για προβλήματα της λαϊκής αγοράς που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και επιφυλάχθηκε για μια δια ζώσης συνάντηση με τη Δήμαρχο, Μερόπη Υδραίου για τους ίδιους λόγους.

Ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. άκουσε με προσοχή, την αγωνία όλων και συμμερίστηκε πλήρως, την ανάγκη κάλυψης των οικονομικών απωλειών από την αύξηση διάθεσης κρατικών κονδυλίων προς το σκοπό αυτό, εξηγώντας παράλληλα πως, το πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. απαντά πρακτικά σε όσα σήμερα, έχει απαίτηση ως μέτρα στήριξης, η κοινωνία και οι παραγωγικοί φορείς της ελληνικής οικονομίας.



Ο κ. Αυλωνίτης επεσήμανε, πως το παράδειγμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ακολουθεί εκείνο των περισσότερων χωρών-μελών της ΕΕ, από την οποία η χώρα μας δέχεται πλέον μία αναβαθμισμένη οικονομική βοήθεια, ενώ κατακρίνοντας σφοδρά την κυβέρνηση, είπε πως «αντιμετωπίζει την κρίση και τους πληττόμενους από αυτήν, πολίτες με όρους εκλογικής παροχολογίας, ασυνέπειας λόγων και έργων και με γνώμονα τη διεύρυνση του κομματικού πελατολογίου της ΝΔ».



Χθες Κυριακή 21 Ιουνίου, εξάλλου, ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Αλέξανδρος Αυλωνίτης.μαζί με στελέχη του κόμματος συνέχισαν την προσπάθεια της αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας με πολίτες και επαγγελματίες της Νότιας Κέρκυρας και ειδικότερα, περιόδευσαν στον Άγιο Ματθαίο, όπου επισκέφτηκαν καταστήματα της αγοράς και συζήτησαν με διερχόμενους πολίτες.