Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χαρίζει τον ΑΟΚ Κέρκυρα, ο Γεωργακόπουλος!

ΑΟΚ Κέρκυρα
22 Ιουνίου 2020 / 13:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιούνη 2020 ο μεγαλομέτοχος της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα Λάμπρος Γεωργακόπουλος

εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά καλεί οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να του δωρίσει το 78% των μετοχών της ΠΑΕ, που του ανήκουν. Μια δήλωση από έναν άνθρωπο που έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και βοήθησε πάνω από 10 χρόνια την ομάδα, ενός ανθρώπου που αξίζει το σεβασμό όλων μας, αφού γνωρίζουμε όντως πόσα προσέφερε στην ομάδα. 

Η ανακοίνωση του κ. Λ. Γεωργακόπουλου
Ως μεγαλομέτοχος της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ δηλώνω υπεύθυνα οτι παραχωρώ τις μετοχές μου (ήτοι 78%) οι οποίες και μου ανήκουν, σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο χωρίς καμία χρηματική αξίωση, έτσι ώστε η ομάδα μας να βρεθεί σε μια νέα κατεύθυνση με στόχο να μπορέσει να ανακάμψει στο προσεχές μέλλον, εκμεταλευόμενη το γεγονός ότι αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία με τα ανάλογα έσοδα.
Όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστό σε όλους πόσα χρήματα και πόσο χρόνο αφιέρωσα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε όλα τα προβλήματα οικονομικά και μή της ομάδας μας έτσι ώστε να συμμετάσχει επί 11 συνεχή χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο.
Δυστυχώς με την σημερινή οικονομική κρίση που επικρατεί γενικότερα στην Ελλάδα, με αναγκάζει με μεγάλη μου λύπη να μη μπορώ να συνεχίσω να χρηματοδοτώ την αγαπημένη μας ομάδα.
Ευελπιστώ να βρεθεί ένας χρηματοδότης ο οποίος θα μπορεί να εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή πορεία στην ομάδα μας σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.

Λάμπρος Γεωργακόπουλος

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια