Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενημερωτική ημερίδα για ξενοδόχους για τον Covid19 (photos)

Ημερίδα
21 Ιουνίου 2020 / 10:43

Διοργανώθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων και τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, με ομιλητή τον Δρ. Σπύρο Κουτάγια - Μεγάλη ανταπόκριση από τους Κερκυραίους ξενοδόχους

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Μια σημαντική ενημερωτική ημερίδα για τον Covid19 αναφορικά με τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει ν' ακολουθηθούν στην επανεκκίνηση του τουρισμού, πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 20 Ιουνίου, υπό την αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας και τον Ιατρικό Σύλλογο του νησιού.



Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία να υπογραμμιστεί είναι η σημαντική παρουσία και η μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα των Κερκυραίων ξενοδόχων και ανθρώπων, που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο, κάτι που τόνισε εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση της εν λόγω ενημερωτικής ημερίδας και ο Δρ. Σπύρος Κουτάγιας, ο οποίος ήταν ο ομιλητής.





«Η βασισμένη σε ιατρικά και τεχνολογικά επιστημονικά δεδομένα ανάλυση πρωτόκολλων σε ένα μη εξειδικευμένο κοινό δεν είναι πάντα εύκολη και εγείρει πολλές απορίες και δισταγμούς.

Όμως η μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των ξενοδόχων της Κέρκυρας και των Παξών έδειξαν ότι, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, ως τουριστικός προορισμός έχουμε τη διάθεση και δυνατότητα να κοιτάξουμε στα μάτια τις νέες προκλήσεις που αναδύονται αναφορικά με την εφαρμογή των εξαγγελθεντων υγειονομικών πρωτοκόλλων στη COVID εποχή.

Ευχαριστώ την Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας και τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας για την πρόσκληση και όλους για την παρουσία σας»
, τόνισε ο Δρ. Σπύρος Κουτάγιας.