Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαζύγιο του Φαίακα με τον Γρ. Καραγκιοζίδη

Χάντμπολ
19 Ιουνίου 2020 / 19:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τις πρώτες απογευματινές ώρες της Παρασκευής 19/6, ανακοινώθηκε επίσημα από τον Φαίακα ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία του

με τον Γρηγόρη Καραγκιοζίδη. Μία συνεργασία που άφησε και τις δυο πλευρές ευχαριστημένες, αλλά σίγουρα η κερκυραϊκή ομάδα θέλει να ενισχυθεί περισσότερο και να πάρει έναν καλύτερο αθλητή για να καλύψει τη θέση του, που αποχωρεί από την ομάδα με ευχαριστίες προς αυτήν και προς τον προπονητή.

Η ανακοίνωση του Φαίακα: «Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον αθλητή Γρηγόρη Καραγκιοζίδη, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην αντρική ομάδα και εύχεται καλή συνέχεια στην αθλητική του πορεία».

Δήλωση Γρ. Καραγκιοζίδη: «Μια δύσκολη σεζόν έφτασε στο τέλος της… ΑΟ Φαίαξ και Νίκο Ριγανά σας ευχαριστώ για όλα και εύχομαι το καραβάκι να πηγαίνει μόνο μπροστά  και να παίζει εκεί που του αξίζει».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια