Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος ο Δέσπος από τον Φαίακα, ο οποίος χρειάζεται ενίσχυση

Handball
18 Ιουνίου 2020 / 17:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ενίσχυση στις θέσεις του πίβοτ, του αριστερού ίντερ και του περιφερειακού φαίνεται πως ψάχνει η κερκυραϊκή ομάδα, η οποία ενδεχομένως να κινηθεί και για τερματοφύλακα

ΚΕΡΚΥΡΑ Συνεχίζεται η προσπάθεια στελέχωσης του Φαίακα, ώστε την ερχόμενη σεζόν να είναι πιο δυνατός στο πρωτάθλημα, ενώ με τις εισηγήσεις του προπονητή Νίκου Ριγανά, η ομάδα ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε τρεις θέσεις.
Για όλα αυτά έχει προγραμματιστεί Δ.Σ. την ερχόμενη Δευτέρα 22/6, το οποίο θα ασχοληθεί και με το ζήτημα των μεταγραφών. Η ομάδα αν και σκέφτεται να αξιοποιήσει στη θέση του τερματοφύλακα τον Άγγελο Γεωργαλή, ενώ δεν έχει αποκλείσει την ενίσχυση στη θέση αυτή και εξετάζει επιλογές για τη θέση του πίβοτ, του αριστερού ίντερ και ενός περιφερειακού που οι πληροφορίες λένε ότι έχουν γίνει επαφές με παίκτες από τα Βαλκάνια.

Όλα αυτά γίνονται με μετρημένες και πολύ προσεκτικές κινήσεις, αφού ο Φαίακας δε θέλει να πάρει παίχτες που δε θα βοηθήσουν, ενώ και το οικονομικό στις επιλογές θα παίξει τον δικό του ρόλο. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα παίζει στην κορυφαία κατηγορία της χώρας και μεγάλος αριθμός αθλητών δεν προέρχεται από την Κέρκυρα.
Υπάρχει βέβαια και η αποχώρηση του Τάσου Δέσπου, με τον 26χρονο ίντερ να ευχαριστεί τον Φαίακα για την σεζόν που φόρεσε τη φανέλα του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μετά από ένα όμορφο χρόνο ήρθε η ώρα να πω αντίο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Φαίακα Κέρκυρας για τη συνεργασία και τον Νίκο Ριγανά για την εμπιστοσύνη. Καλή συνέχεια και εύχομαι το καραβάκι να πηγαίνει όλο και πιο ψηλά».

Από την πλευρά του ο Φαίακας, με ανακοίνωσή τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 16/6 ευχαρίστησε τον αθλητή, λέγοντας: «Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον αθλητή Τάσο Δέσπο, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην αντρική ομάδα και εύχεται καλή συνέχεια στην αθλητική του πορεία».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια