Αεροδιακομιδή για τον οδηγό της μοτοσυκλέτας στο τροχαίο της Πολυκλινικής

Αεροδιακομιδή για τον οδηγό της μοτοσυκλέτας στο τροχαίο της Πολυκλινικής

λίγες στιγμές προτού ο τραυματίας διακομισθεί με ελικόπτερο από το «Ιωάννης Καποδίστριας» στην απέναντι ηπειρωτική όχθη (φωτό ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Πρόκειται για τον άνδρα, ο οποίος προ δεκαημέρου είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Ε.Ο. Παλαιοκαστρίτσας, έξω από την Πολυκλινική

04
Ιουνίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στην απέναντι ηπειρωτική όχθη διακομίσθηκε, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Ιουνίου, ο άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν το τελευταίο δεκαήμερο στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας όντας πολυτραυματίας μετά από τροχαίο ατύχημα.

Πρόκειται για τον άνδρα, ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας δίκυκλη μηχανή στις 25 του περασμένου μήνα, στην Ε.Ο. Παλαιοκαστρίτσας, στο ύψος της Πολυκλινικής.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο το πρωί της 25ης Μαΐου, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί και να εγκλωβιστεί κάτω από τις προστατευτικές μεταλλικές μπάρες του δρόμου. Είχε χρειαστεί μάλιστα, η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου ν' απεγκλωβιστεί κι εν συνεχεία να διακομσιτεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΆΓΑΣ