Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τη Δευτέρα κληρώνει για τον... Κυπελλούχο της ΕΠΣ Κέρκυρας

ΕΠΣΚ
28 Μαΐου 2020 / 12:34

ΟΦΑΜ, Αστέρας Πετριτή, Αχιλλέας Νυμφών και Θιναλιακός θα μάθουν ποιος είναι ο... τυχερός που θα δηλωθεί στην ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδας της ερχόμενης σεζόν - Δεν θα γίνει απονομή τροπαίου

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας σχετικά με την διαδικασία ανάδειξης -μέσω κλήρωσης- του φετινού κυπελλούχου της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Αναλυτικά:

«Σε εφαρμογή σχετικής απόφασης της Ε.Ε της Ε.Π.Ο το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας αποφάσισε η διαδικασία της κλήρωσης για την ανάδειξη του (τυπικά) Κυπελλούχου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020, να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2019, στις 7 το βράδυ, στην Αίθουσα συνεδριάσεων στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των συμμετεχόντων στη διαδικασία παρακαλούμε κάθε σωματείο να εκπροσωπηθεί αυστηρά με μέχρι 2 μέλη του. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άλλο μέλος, ενώ θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγειονομικής (τοποθέτηση καρεκλών στις προβλεπόμενες αποστάσεις, ύπαρξη στην αίθουσα αντισηπτικό τζελ, υποχρεωτική χρήση μάσκας).

Επισημαίνεται ότι η κλήρωση γίνεται αποκλειστικά για να δηλωθεί κυπελλούχο σωματείο στην Ε.Π.Ο, για να συμμετάσχει στο κύπελλο Ελλάδας της επόμενης περιόδου και δε θα απονεμηθεί τρόπαιο στην ομάδα που θα κληρωθεί».

Σημειώνεται ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ομάδων: ΟΦΑΜ, Αστέρας Πετριτή, Αχιλλέας Νυμφών και Θιναλιακός.