Παρέμβαση Κράτσα ζήτησε η Μπαλού για τους ταξιδιώτες προς Κέρκυρα

Παρέμβαση Κράτσα ζήτησε η Μπαλού για τους ταξιδιώτες προς Κέρκυρα

Προκειμένου να διασφαλιστεί η εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών προς Κέρκυρα, αλλά και η τήρηση των κανόνων προστασίας της δημόσιας υγείας

25
Μαΐου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Την παρέμβαση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, ζήτησε η επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Περιφερειακό Συμβούλιο, Αλεξάνδρα Μπαλού, προκειμένου να διασφαλιστεί η εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών προς Κέρκυρα, αλλά και η τήρηση των κανόνων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «ΛΑ.ΣΥ.»:

«Παρέμβαση της Αλεξάνδρας Μπαλού εκ μέρους της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, σήμερα το απόγευμα, στην περιφερειάρχη  Ρόδη Κράτσα ζητώντας να παρέμβει ώστε να παρθούν άμεσα μέτρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ταξιδιώτες προς Κέρκυρα και να εξασφαλιστούν οι όροι προστασίας της υγείας.

Ενημέρωσε την κα Περιφερειάρχη ότι “λόγω μειωμένων δρομολογίων των πλοίων,και της άρσης των μέτρων, παραμένουν πολλά φορτηγά και ταξιδιώτες προς Κέρκυρα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας κινδυνεύοντας να διανυκτερεύσουν στην Ηγουμενίτσα. Την ίδια στιγμή τα δρομολόγια που φεύγουν προς Κέρκυρα είναι γεμάτα κόσμο και είναι αδύνατο να τηρηθεί κανένα μέτρο ασφαλείας”.

Ζήτησε από την κα Περιφερειάρχη “να αιτηθεί στους αρμόδιους να μπει δρομολόγιο ακόμα και σήμερα ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι επιβάτες με ασφάλεια. Να εξασφαλιστεί η αύξηση των δρομολογίων από αύριο ώστε να τηρούνται πλήρως τα μέτρα ασφαλείας και να σταματήσει η ταλαιπωρία των ταξιδιωτών”.

Η κα Κράτσα δεσμεύτηκε ότι θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους φορείς».