Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του «βιαστή του Κάβου»

Αστυνομία
09 Μαΐου 2020 / 11:33

ΚΕΡΚΥΡΑ. Νέο "χτύπημα" από τον 46χρονο «βιαστή του Κάβου» εξετάζει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, μετά από κατάθεση 34χρονης γυναίκας.

Ο συζυγός της είχε κάνει δήλωση εξαφάνισης στις 7 Μαΐου στο Α.Τ Λευκίμμης, ενώ η γυναίκα εντοπίστηκε τελικά σήμερα τα ξημερώματα από αστυνομικούς σε περιοχή της Λευκίμμης.

Όπως κατέθεσε ο  σύζυγος της 34χρονης, το προηγούμενο βράδυ το ζευγάρι φιλοξένησε στο σπίτι του τον καταζητούμενο, αλλά το πρωί χάθηκαν τα ίχνη της γυναίκας.

Μετά τον εντοπισμό της και σύμφωνα με την κατάθεσή της στην Αστυνομία, ο 46χρνος γνωστός ως “βιαστής του Κάβου” την κρατούσε όμηρο και την βίαζε υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου.

Η γυναίκα εξετάστηκε στο νοσοκομείο από τον ιατροδικαστή, ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας η οποία χειρίζεται πλέον την υπόθεση έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του 46χρονου για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Ο 46χρονος είχε καταδικαστεί σε 52 χρόνια φυλάκισης για έξι βιασμούς Βρετανίδων , αλλά τον Νοέμβριο του 2018 αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου, γεγονός που είχε προκαλέσει την οργή των βρετανικών μέσων ενημέρωσης.