Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεά στην Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας από την AHEPA Κέρκυρας

AHEPA
15 Απριλίου 2020 / 15:25

Συνεχίζονται οι υποστηρικτικές δράσεις του Τμήματος HJ-34 Corcyra AHEPA στις δομές υγείας του νησιού.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά τη δωρεά των προστατευτικών μασκών στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, προσφέρθηκε αξιόλογη δωρεά αναλώσιμων ειδών υγείας, στο μοναδικό μέρος αιμοδοσίας του νησιού, στο Ιατρείο της Κέρκυρας.

Οινόπνευμα, βαμβάκι, γάζες, σύριγγες, χαρτί κλινών, προστατευτικά γάντια σε ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο και μέλη του του Τμήματος HJ-34 Corcyra. Ακολούθησε αιμοδοσία ενισχύοντας έτσι την Τράπεζα Αίματος του τοπικού Τμήματος της AHEPA.

Η Πρόεδρος της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας κ. Μαρία Μάνδυλα – Κουσουνή, εξήρε το πολύ σημαντικό έργο της AHEPA στη τοπική κοινωνία, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές, ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Τμήματος, αναφέρθηκε ιδιαιτέρως σε δύο πολύτιμους φίλους όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τον Γραμματέα του Τμήματος κ. Αριστόβουλο Κορωνάκη και τον Πρόεδρο κ. Νίκο Δημητρόπουλο, που στηρίζουν έμπρακτα και διαχρονικά το Ιατρείο.

Το Τμήμα της AHEPA στην Κέρκυρα από τη πρώτη στιγμή που εφαρμόστηκαν τα περιοριστικά μέτρα ασκεί το μεταφορικό έργο δωρεάν σε όλο το νησί, τροφίμων και φαρμάκων σε ευπαθείς ομάδες κατοίκων. Έχει ήδη εξυπηρετήσει περισσότερους από 87 συμπολίτες μας. Θα συνεχίσει την δράση αυτή υποστηρίζοντας τους μέχρι την άρση των περιορισμών που έχουν οριστεί από το Υπουργείο Υγείας.