Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τρία βραβεία σάρωσε το Oxygen Plus στο Aesthetics & Spa Awards 2020

Oxygen Plus
26 Φεβρουαρίου 2020 / 14:42
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στις 25 Φεβρουαρίου το απόγευμα, σε ένα υπέροχο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στο Gazarte, έγινε η φετινή

απονομή των βραβείων Aesthetics & Spa Awards 2020. Η Κέρκυρα εκπροσωπήθηκε με το ινστιτούτο - κέντρο ομορφιάς, Oxygen plus! Η υποψηφιότητα του Oxygen plus σάρωσε τα βραβεία και κέρδισε 3 από αυτά!
1) Χρυσό βραβείο σαν καλύτερο ινστιτούτο αισθητικής εκτός Αθηνών!
2) Χρυσό βραβείο σαν καλύτερο value ινστιτούτο!
3)Το μεγάλο βραβείο των διοργανωτών Platinum, για το ινστιτούτου με τη καλύτερη βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες!  
Πλέον, η Κέρκυρα και με τη βούλα διαθέτει το καλύτερο ινστιτούτο στην Ελλάδα, το Oxygen plus!
Το Oxygen plus, ένας πολυχώρος υγείας και ομορφιάς στο κέντρο της πόλης, άνοιξε το 2001 και με συνεχή ανανέωση παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλα τα τμήματα του. Διαθέτει πληρέστατο τμήμα αισθητικής με θεραπείες για πρόσωπο, σώμα, αποτρίχωση. Επίσης, διαθέτει μανικιούρ - πεντικιούρ, κομμωτήριο, ευεξία  και χαλάρωση. Τέλος, διαθέτει τμήμα fitness όπου παρέχει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες group personal της ALTERLIFE!
Η βράβευση αυτή είναι το αποκορύφωμα μιας γενικής προσπάθειας ανανέωσης και εξέλιξης που έχει ξεκινήσει δύο χρόνια πριν! Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Έφη Λαψάνα-Βιτουλαδίτη και τον Απόστολο Βιτουλαδίτη που ηγούνται αυτής της προσπάθειας, αλλά και για όλους τους συνεργάτες, αισθητικούς, στελέχη και προσωπικό που συνέβαλαν, ώστε να έρθει αυτή η μεγάλη διάκριση!


Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.