Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

1ο Συναπάντημα Νεολαίας από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Κερκύρας

Εύξεινος Λέσχη Ποντίων
18 Φεβρουαρίου 2020 / 15:37

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Πέμπτη 20/2 η Νεολαία της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Κέρκυρας διοργανώνει το

1ο Συναπάντημα Νεολαίας, ώρα 15:00. Πληροφορίες: 6945352560, Στέλλα Σοιλεμετζίδου
Το Συναπάντημα θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο στις 15:00, στις πρώην κατασκηνώσεις Μωραΐτη.
Σύμφωνα με την πρόεδρο, το σωματείο έχει αρκετούς νέους οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα του πανεπιστημίου του νησιού. «Η ιδέα για το συναπάντημα ήρθε από το μέλος μας Χρήστο Τριανταφυλλίδη, ο οποίος ήρθε και με βρήκε και μαζί αποφασίσαμε να το προχωρήσουμε» τόνισε στο pontos-news.gr η πρόεδρος.
Όσο για το τι θα δούμε την ημέρα αυτή, η Στέλλα Σοϊλεμετζίδου είπε: «Η ημέρα αυτή θα είναι αφιερωμένη στα ποντιακά νιάτα κάθε ηλικίας, δηλαδή το γλέντι μας θα είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε αγαπά την ποντιακή παράδοση. Οι κυρίες του συλλόγου θα έχουν ετοιμάσει για όλους ποντιακά λαχταριστά φαγητά και θα ακολουθήσει ποντιακό γλέντι μέχρι αργά».
Όλα τα μέλη της Λέσχης θα φορούν μπλουζάκια με το λογότυπο «G», ενώ θα συμμετάσχουν οι καλλιτέχνες Κωνσταντίνος Παλαιολόγος στη λύρα και το τραγούδι και Χρήστος Τριανταφυλλίδης στο νταούλι.«Θέλουμε να είμαστε πιο ενεργοί από ποτέ. Ετοιμάζουμε πολλές δράσεις το προσεχές διάστημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως φέτος όλες μας οι εκδηλώσεις θα έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα πηγαίνει σε οργανισμούς με επίκεντρο τα παιδιά» καταλήγει η πρόεδρος.

Ελένη Κάλλη