Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες, αλλά... με πολύ κόσμο στις Αλυκές! (photos)

Εναλλακτικό Εργαστήρι
08 Φεβρουαρίου 2020 / 11:24

Από τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου και για τρεις ώρες το parking της Δημοτικής Πλαζ στις Αλυκές, στην Εθνική Οδό Κερκύρας-Παλαιοκαστρίτσας, στο ύψος της Αγίας Αικατερίνης, μετατράπηκε σ΄ ένα υπαίθριο bazaar προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Το ενδιαφέρον αρκετών Κερκυραίων (και όχι μόνο) προσέλκυσε η 40η παραλαβή παραγγελιών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, η οποία πραγματοποιήθηκε -με μεγάλη επιτυχία, όπως αποδείχθηκε από την παρουσία του κόσμου- από το Εναλλακτικό Εργαστήρι.



Από τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου και για τρεις ώρες το parking της Δημοτικής Πλαζ στις Αλυκές, στην Εθνική Οδό Κερκύρας-Παλαιοκαστρίτσας, στο ύψος της Αγίας Αικατερίνης, μετατράπηκε σ' ένα υπαίθριο bazaar προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.



Ρύζι, μέλι, αρωματικά φυτά ΒΙΟ, μανιτάρια, προϊόντα τομάτας ΒΙΟ, απορρυπαντικά ΒΙΟΜΕ, όλ' αυτά προσφέρθηκαν στο καταναλωτικό κοινό, χωρίς μεσάζοντες.





Επίσης υπήρχε δράση για τη συλλογή χρησιμοποιημένου τηγανόλαδου και πλαστικών καπακιών, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των πολιτών για Ανακύκλωση.



Ο καιρός αποτέλεσε «σύμμαχο» στις προσπάθειες των διοργανωτών, με τους καταναλωτές να αγκαλιάζουν με την παρουσία τους την εν λόγω εναλλακτική δράση.