Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση στο Μαράσλειο για τις προκάτ αίθουσες της προσχολικής αγωγής

Προκάτ
16 Ιανουαρίου 2020 / 09:35

ΚΕΡΚΥΡΑ. Λύση στην αντιπαράθεση που έχει προκύψει μεταξύ Δήμου και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα επιχειρήσουν να βρουν σήμερα στο Μαράσλειο.

Μετά τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν για τις προκάτ αίθουσες της δίχρονης προσχολικής αγωγής, συνεδριάζουν σήμερα το μεσημέρι στο Μαράσλειο ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πέτρος Αγγελόπουλος, η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Μερόπη Υδραίου, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Άνθης και ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ Αντώνης Κουρσάρης. 
Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για την εντονότατη αντίδραση Α' Βάθμιας και Σ.Ε.Π.Ε. αποτέλεσε το έγγραφο, το οποίο απέστειλε ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, με την υπογραφή της Δημάρχου, Μερόπης Υδραίου, στο Υπουργείο Παιδείας, με το οποίο ζητούνται 14 προκάτ αίθουσες για τις ανάγκες της Δίχρονης Προσχολικής Εκπαίδευσης, χωρίς ωστόσο, να έχουν ζητηθεί πρώτα από πλευράς Δήμου τα στοιχεία εκείνα, τα οποία έχουν στη διάθεσή του, αφενός ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αφετέρου ο Δ/ντης της Πρωτοβάθμιας στην Κέρκυρα, Χρήστος Άνθης και βάσει των οποίων θα έπρεπε να έχει συνταχθεί το έγγραφο-αίτημα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων προς το Υπουργείο Παιδείας.