Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιτυχημένη παρουσία του Κερκυραϊκού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ στους Διασυλλογικούς Αγώνες

Μπριτζ
19 Οκτωβρίου 2019 / 14:23

Έσπασε το ρεκόρ συμμετοχής η φετινή διοργάνωση, με 315 ομάδες και περισσότερους από 1.500 αθλητές απ΄ όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο

ΚΕΡΚΥΡΑ.   Δύο πρώτες και ισάριθμες δεύτερες θέσεις κατέκτησε ο Κερκυραϊκός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ (Κ.Ο.Α.Μ.), ο οποίος συμμετείχε με 30 αθλητές και 7 ομάδες στους Διασυλλογικούς Αγώνες 2019, στους οποίους, εξάλλου, πανηγύρισε και μια άνοδο σε υψηλότερη κατηγορία.

Στη διοργάνωση πήραν συνολικά μέρος 315 ομάδες από όλη την Ελλάδα και 3 προσκεκλημένες ομάδες από την Κύπρο, με τον συνολικό αριθμό των αθλητών, που συμμετείχαν να ξεπερνάει τους 1.500 αθλητών (πέρσι η συμμετοχή ήταν 1.362 αθλητές, αριθμός ρεκόρ, μέχρι φέτος που ήταν ακόμα περισσότεροι όσοι συμμετείχαν στους Διασυλλογικούς Αγώνες).

Αναλυτικά η παρουσία του Κ.Ο.Α.Μ. στη διοργάνωση αποτυπώνεται ως εξής:



-  Η ομάδα μαθητών 2018-2019, αποτελούμενη από τους Τόλη Ισμήνη, Μπουνιά Γιώργο, Δαπέργολα Γιώργο, Κόντη Ιωάννη και Κουταλά Μαργαρίτα κατέκτησε την 1η Θέση σε σύνολο 36 ομάδων.

-  Η ομάδα Mixed 1-16 αποτελούμενη από τους Κουτσάκο Κώστα, Σαρακινού Αικατερίνη, Χαλικιόπουλο Ιωάννη και Βρανίκα Χριστίνα, κατέκτησε την 1η Θέση σε σύνολο 13 ομάδων

-  Η αμιγώς γυναικεία ομάδα Seniors 1-10 αποτελούμενη από τις Λένα Βερβιτσιώτη, Μαρία Κωλέττη, Marion Davenport και Mary Treacy, κατέκτησε τη 2η θέση σε σύνολο 13 ομάδων,

-  Η ομάδα 1-6, αποτελούμενη από τους Αλίκη Ρέτση, Αλέξανδρο Διαβάτη, Σπύρο Τζώρα, Κάτια Βουκελάτου και Κώστα Κωνστάντη, αγωνίστηκε στην Δ’ Εθνική και κατέκτησε την 4η θέση σε σύνολο 10 ομάδων, παραμένοντας στην κατηγορία.

-  Η ομάδα 1-9, αποτελούμενη από τους Σαράντο Καπιδάκη, Κώστα Παπαδόπουλο, Σταμάτη Δόικα και Χρήστο Φαναριώτη, αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική και κατέκτησε την 6η Θέση σε σύνολο 9 ομάδων, παραμένοντας στην κατηγορία.

-  Η ομάδα 1-11, αποτελούμενη από τους Κώστα Σκορδίλη, Ανδρέα Γρασσέλη, Σπύρο Βούλγαρη και Βασίλη Χατζηδάκη, αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική και κατέκτησε την 6η Θέση σε σύνολο 10 ομάδων, παραμένοντας στην κατηγορία.

- Η ομάδα Όπεν, αποτελούμενη από τα «βαρέα όπλα» του ομίλου Φώντα Μακρή, Σπύρο Κοτινά, Τόκλη Αλαμάνο και Τρύφωνα Παπαδόπουλο, αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική και με 8 νίκες σε 9 αγώνες κατέκτησε τη 2η Θέση σε σύνολο 16 ομάδων, μόλις 1,6 VP πίσω από τον πρώτο, κερδίζοντας την άνοδό της μετά από αρκετά χρόνια στη Β’ Εθνική.

Ο Κ.Ο.Α.Μ. ευχαριστεί και συγχαίρει όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές που στελέχωσαν τις ομάδες, ενώ ξεχωριστά και ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα των μαθητών.