Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καθηγητές Erasmus+ με θέμα τον Ιωάννη Καποδίστρια στον αντιδήμαρχο Παιδείας

Erasmus+
06 Nov 2018 / 14:45

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αντιπροσωπεία καθηγητών που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ με θέμα: «Η πολυδιάστατη προσωπικότητα του Ιωάννη Καποδίστρια»

δέχθηκε σήμερα το πρωί, στο Ιστορικό Δημαρχείο, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σταμάτης Απέργης.
Ο κ. Απέργης, αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου που βρίσκεται εκτός Κερκύρας, ευχαρίστησε τους καθηγητές για την επίσκεψη και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα έχει ως θέμα τον Καποδίστρια. Τόνισε, επίσης, τη σημασία αυτών των προγραμμάτων για την απόκτηση γνώσεων και την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ νέων από διαφορετικές χώρες.
Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν καθηγητές από (1ο Γυμνάσιο Κέρκυρας, 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, Scoala Gimnaziala nr 195 του Βουκουρεστίου της Ρουμανίας, Osnova Sola του Κόπερ της Σλοβενίας, Benediktinergymnasium του Εττάλ της Γερμανίας). Η πρώτη συνάντηση εργασίας ξεκίνησε χθες Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη 7 Νοεμβρίου.
Τους καθηγητές των σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συνόδευαν, η κ. Δώρα Κένταρχου από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων ως συντονιστής φορέας του Ευρωπαϊκού προγράμματος και η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου κ. Κουρή.