Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απαντήσεις στα 15μελή των σχολείων από Δήμαρχο & αρμόδιους αντιδημάρχους

1ο ΕΠΑΛ
28 Nov 2017 / 12:12

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με το Δήμαρχο Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζο, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί, στο Μαράσλειο, εκπρόσωποι των 15μελών των τριών Γενικών Λυκείων

ενώ εκπρόσωποι του 15μελούς του 1ου ΕΠΑΛ συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Βασίλη Καββαδία.
Αντικείμενο της συνάντησης, στην οποία ήταν παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Ανδρέας Γουλής, και Παιδείας Βασίλης Καββαδίας, ήταν τα προβλήματα λειτουργίας του Ναυσιθόειου.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές έθεσαν τα θέματα καθαριότητας και επισκευών του Γυμναστηρίου, στις τουαλέτες, τη στέγη και τα παράθυρα. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι το Ναυσιθόειο αποτελεί σχολική υποδομή που χρησιμοποιείται καταρχήν από τους μαθητές και όταν είναι κενό διατίθεται στο κοινωνικό σύνολο, ελλείψει αθλητικών υποδομών. Προκειμένου δε να διαπιστωθούν επακριβώς τα προβλήματα, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Γουλής θα επισκεφθεί τα Γενικά Λύκεια την Πέμπτη το πρωί για να εξετασθούν επί τόπου τα προβλήματα του Γυμναστηρίου.
 
Εκπρόσωποι του 15μελούς του 1ου ΕΠΑΛ συναντήθηκαν σήμερα το πρωί, στο Ιστορικό Δημαρχείο,με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Βασίλη Καββαδία.

Οι μαθητές έθεσαν στον αντιδήμαρχο τα προβλήματα λειτουργίας του σχολείου τους και συγκεκριμένα το κτηριακό, τη θέρμανση και θέματα σχετικά με το κυλικείο. Όσον αφορά στο κτηριακό, θα επισκεφθεί αύριο (Τετάρτη) το σχολείο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ώστε να αντιμετωπισθούν όσα από τα προβλήματα επιδέχονται άμεσης αντιμετώπισης, ενώ όσον αφορά στη θέρμανση ο κ. Καββαδίας ενημέρωσε τους μαθητές πως υπάρχει η απαραίτητη πίστωση για την προμήθεια πετρελαίου.  Τέλος, για τα θέματα  που σχετίζονται με το κυλικείο θα γίνει συνάντηση του αντιδημάρχου με τον υπεύθυνο για να λυθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.