Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε τον Κ. Καρβούνη, 5η μεταγραφή για τον Όλυμπο

Όλυμπος
24 Αυγούστου 2023 / 16:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Όλυμπος συνεχίζει να «γεμίζει» το ρόστερ του ανακοινώνοντας την 5η του μεταγραφική κίνηση για φέτος, έστω και αν θεωρείται «εσωτερική μετακίνηση».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Όλυμπος συνεχίζει να «γεμίζει» το ρόστερ του ανακοινώνοντας την 5η του μεταγραφική κίνηση για φέτος, έστω και αν θεωρείται «εσωτερική μετακίνηση». Και αυτό γιατί ο 16χρονος Κ. Καρβούνης από την Θύελλα (η οποία ανήκει στην οικογένεια του Ολύμπου) πήγε στον Ιστορικό, όπου θα φορέσει τη φανέλα, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του. Και αυτό γιατί ο πατέρας του Μάκης Καρβούνης φόρεσε για αρκετά χρόνια τη φανέλα της ομάδας με μεγάλη επιτυχία στην Δ΄ Εθνική.

Ο Κ. Καρβούνης έχει δείξει σπουδαία στοιχεία, τόσο με την Θύελλα που αγωνίστηκε πέρσι ( ήταν μόλις 15 χρόνων) όσο και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κέρκυρας, όπου ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της. Σίγουρα η συμμετοχή του στον Όλυμπο θα του δώσει εμπειρίες που χρειάζεται, αφού είναι ένα παιδί που μπορεί να παίξει πολύ ψηλότερα και ο Όλυμπος του δίνει ένα ακόμη σκαλοπάτι να ανέβει ψηλότερα.

 

Η ανακοίνωση

 

«Ο ΑΠΣ Όλυμπος Κέρκυρας 1934 ανακοινώνει με χαρά την 5η του μεταγραφή για φέτος, ένα παιδί γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας, τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Καρβούνη.

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στις 12/9/2008 στην Κέρκυρα και ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολύμπου, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ακαδημία του Ορφέα, στην ακαδημία Σφακιανάκη και πέρυσι αγωνιζόταν στη Θύελλα από όπου και αποκτήθηκε συμμετέχοντας παράλληλα σε αρκετές προπονήσεις του Ολύμπου.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο να είναι υγιής και να έχει επιτυχίες».

 

Να σημειώσουμε ότι ο πατέρας του είναι μέλος των Παλαιμάχων του Ολύμπου, αλλά και του Δ.Σ. της Θύελλας. Επίσης να σημειώσουμε ότι παρελθόν αποτελεί από τον Όλυμπο ο Αλέξανδρος Μυρίλλας, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Οδυσσέα Αυλιωτών, στον οποίο θα αγωνιστεί τη σεζόν που έρχεται.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια