Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ιστορικού πήρε τον Β. Ρίζο

Όλυμπος
13 Ιουλίου 2023 / 16:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Βασίλης Ρίζος είναι η πρώτη φετινή μεταγραφή της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες, στην προσπάθεια του Δ.Σ. να εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατή φέτος η ομάδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ιστορικός Όλυμπος, αφού έχει ουσιαστικά κρατήσει το σύνολο των παικτών της περσινής ομάδας, για τους περισσότερους από τους οποίους εξέδωσε ανακοινώσεις, προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση. Η επιλογή είναι ενός 22χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας, μαζί με τους «παλιούς και έμπειρους» Γκερδούκη και Λίτο. Ο Βασίλης Ρίζος είναι η πρώτη φετινή μεταγραφή της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες, στην προσπάθεια του Δ.Σ. να εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατή φέτος η ομάδα.

 

Η ανακοίνωση

 

Ο Όλυμπος ανακοινώνει την πρώτη του μεταγραφή για φέτος. Καλωσορίζουμε τον τερματοφύλακα Βασίλη Ρίζο. Ο Βασίλης γεννήθηκε στις 23/12/2001 στην Κέρκυρα και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία των Αργοναυτών. Το 2015 εντάχθηκε στην Κ15 του Α.Ο. Κέρκυρα και στην συνέχεια συνέχισε στην Κ17 και στην Κ19. Το 2020 μεταπήδησε στην Α.Ε. Καναλίων όπου παρέμεινε για 2 σεζόν και πέρυσι αγωνίστηκε στον Π.Α.Ο. Σφακιανάκης από όπου και αποκτήθηκε.

Ο Βασίλης πλαισιώνει τους Σταύρο Γκερδούκη και Δημήτρη Λίτο στον «άσσο» και κλείνει την τριάδα των τερματοφυλάκων μας. Ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει επιτυχίες.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια