Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει με Α. Πανδή ο Ιστορικός, πήρε και Α. Βιτουλαδίτη

ΟΛΥΜΠΟΣ
07 Ιουνίου 2023 / 16:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ιστορικός Όλυμπος η παλιότερη εν ενεργεία ομάδα του νησιού, θα προσπαθήσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει, σε μια Πανελλαδική κατηγορία, αλλά πρώτα και πάνω από όλα κοιτάει τις εγκαταστάσεις, τις Ακαδημίες της, αφού αυτά τα δυο είναι οι πυλώνες για ένα υγιές μέλλον.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ιστορικός Όλυμπος η παλιότερη εν ενεργεία ομάδα του νησιού, θα προσπαθήσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει, σε μια Πανελλαδική κατηγορία, αλλά πρώτα και πάνω από όλα κοιτάει τις εγκαταστάσεις, τις Ακαδημίες της, αφού αυτά τα δυο είναι οι πυλώνες για ένα υγιές μέλλον. Είναι δύσκολο στην εποχή μας να πρωταγωνιστήσεις αν δεν έχει αρκετά χρήματα και για τα τοπικά πρωταθλήματα, άρα το μέλλον πρέπει να βασίζεται στις Ακαδημίες, όπου πάντα ο Όλυμπος πρόσεχε ιδιαίτερα. Είναι και ο λόγος όπου έχει και την Θύελλα, την ομάδα στην οποία τα 15χρονα και 16χρονα παιδιά των Ακαδημιών παίρνουν το βάπτισμα συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα ανδρών.
Τα τελευταία χρόνια το βάρος δεν έπεσε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι και δεν επεδίωξε την διάκριση η Διοίκηση, αλλά στις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρειαζόταν πολλές παρεμβάσεις, αλλά και στις υποδομές (Ακαδημίες) τις οποίες είχε αναλάβει ο νυν Πρόεδρος η.. Φώτης Σκλαβούνος.
Για τον Όλυμπο τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ ενωρίς σε ότι έχει σχέση με τη νέα αγωνιστική σεζόν. Τα πάντα ξεκινάνε με προπονητή σε κάθε ομάδα και ήδη ο Ιστορικός ανακοίνωσε ότι συνεχίζει με τον προπονητή Άκη Πανδή, ο οποίος ήταν και πέρσι στο τιμόνι της ομάδας, όπως και παλιότερα, ενώ ο κ. Σκλαβούνος τον είχε σαν υπεύθυνο προπονητή ακαδημιών, από την ημέρα που ανέλαβε την Ακαδημία.
 
Η ανακοίνωση
 
Ο Όλυμπος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή κο Ευγένιο(Άκη) Πανδή για την επόμενη σεζόν.
Η περσινή χρονιά στέφθηκε με επιτυχία αφού ο προπονητής μας κατάφερε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να δώσει χώρο σε αρκετά νεαρά παιδιά να αναπτυχθούν. Στόχος για τη νέα χρονιά είναι η ομάδα να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική και να πλαισιωθεί με περισσότερους ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Ευχόμαστε στον Άκη ολόψυχα να έχει υγεία και πάντα επιτυχίες.
 
Δεν έμεινε όμως στον προπονητή, αλλά κάλεσε και τους αρχηγούς της ομάδας Αλ. Μυρίλα, Στ. Βλασό και Θ. Καραμάνο με τους οποίους με συνοπτικές διαδικασίες συμφώνησαν να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά.
Όμως επειδή το βάρος στον Όλυμπο πέφτει και στην ανάπτυξη, στο να έχει δικά του παιδιά στην ομάδα, έκανε μια ακόμη κίνηση, πήρε τον άλλοτε άσσο της ομάδας Αλέξη Βιτουλαδίτη, σαν προπονητή στην Ακαδημία για το τμήμα Κ-16. Ο Αλέξης που έχει δίπλωμα Uefa C, είναι γνωστό ότι ξεκίνησε από τη Θύελλα/Ολύμπου, πήγε στον παναθηναϊκό, επέστρεψε στον Όλυμπο, έπαιξε σε αρκετές ομάδες του νησιού και σαν επαγγελματίας στον ΑΟ Κέρκυρα στην Super League. Ένα δικό του παιδί εμπιστεύτηκε για τις ακαδημίες.
Αυτές είναι σωστές και μεθοδικές κινήσεις, βέβαια όλος ο κόσμος της ομάδας και όλο το νησί θα ήθελε να δει τον άλλοτε «Βασιλιά της Δ΄ Εθνικής» ψηλότερα, η εκτίμησή μας είναι ότι η ομάδα βαδίζει προς τα εκεί με σίγουρα, μικρά αλλά σταθερά βήματα. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια