Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ιστορικός προετοιμάζεται για μια πρωταγωνιστική χρονιά

Όλυμπος
06 Ιουλίου 2023 / 15:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Τη σεζόν που πέρασε η ομάδα με προπονητή τον Α. Πανδή έκανε μια πολύ καλή πορεία, θα μπορούσε να διεκδικήσει και τον τίτλο αν το είχε βάλει στόχο, αλλά και μόνο οι δυνατότητες και η δυναμική που παρουσίασε, παραπέμπουν σε καλύτερες μέρες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ιστορικός Όλυμπος έχει μάθει να είναι πρωταγωνιστής στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού και είναι η ώρα να κοιτάξει μια παραπάνω κατηγορία, εκεί όπου ουσιαστικά ανήκει. Πέρασαν 10 χρόνια μετά την Γ΄ Εθνική όπου πήρε μέρος, 10 χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ, με σκαμπανεβάσματα. Τα τελευταία χρόνια οι διοικήσεις έκαναν μεγάλη προσπάθεια να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις, έχει αλλάξει μορφή το γήπεδο, ενώ ο συνθετικός χλοοτάπητας που άλλαξε από την ΠΙΝ (εποχή Γαλιατσάτου) βοηθάει στο να γίνει πόλος έλξης το γήπεδο, πολλές ομάδες να το χρησιμοποιούν σαν έδρα (Όλυμπος, Θύελλα, Μ. Αλέξανδρος, Μπενίτσες, Φοίνικες, ΕΠΣ Κέρκυρας), εκεί έγιναν τελικός κυπέλλου, Σούπερ Καπ και αυτά από μόνα τους δείχνουν ότι η ομάδα είναι σε σωστό δρόμο.

Τη σεζόν που πέρασε η ομάδα με προπονητή τον Α. Πανδή έκανε μια πολύ καλή πορεία, θα μπορούσε να διεκδικήσει και τον τίτλο αν το είχε βάλει στόχο, αλλά και μόνο οι δυνατότητες και η δυναμική που παρουσίασε, παραπέμπουν σε καλύτερες μέρες.

Η διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Φ. Σκλαβούνο, φρόντισε από ενωρίς να ετοιμάσει την ομάδα της νέας σεζόν, εκεί όπου ο Όλυμπος λογικά θα είναι πρωταγωνιστής και λογικά μέσα στις 3,4 ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Έτσι φρόντισε από ενωρίς να κάνει κινήσεις ώστε πριν την έναρξη της προετοιμασίας να έχει το απαραίτητο έμψυχο υλικό που θα οδηγήσει πολύ ψηλά την ομάδα. Έτσι αφού από τις 2 Ιουνίου ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με ένα σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο τον Άκη Πανδή, στη συνέχεια φρόντισε να έλθει σε συμφωνία με τους «βασικούς» παίκτες της ομάδας και ήδη ανακοίνωσε του Μυρίλα, Καραμάνο, Βλαστό, Παναγιωτίδη, Κοσκινά, Γκερδούκη, Χρ. Γραμμένο, την επιστροφή του Θ. Ζώτου ο οποίος έλειψε ένα χρόνο (ήταν για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό), ενώ το πρωί της Πέμπτης 6/7 ανακοίνωσε την παραμονή στην ομάδα και του μεσοεπιθετικού Παναγιώτη Γραμμένου.

 

Η ανακοίνωση

 

Ο Όλυμπος ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του για τη σεζόν 2023-2024 με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Γραμμένο.

Ο Παναγιώτης θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για 4η συνεχόμενη χρονιά και θα ενισχύσει την μεσοεπιθετική μας γραμμή με την ποιότητα του. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

Ο προπονητής και το Δ.Σ. της ομάδας ξέρουν τις αδυναμίες και σε ποιες θέσεις χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση η ομάδα και αυτό θα κάνουν. Παράλληλα κάποια νεαρά παιδιά της Θύελλας (της δεύτερης ομάδας του Ολύμπου), που έδειξαν στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΚ που αγωνίστηκαν ότι έχουν δυνατότητες, θα προπονηθούν με την πρώτη ομάδα και ο προπονητής θα επιλέξει ποια τη νέα αγωνιστική σεζόν θα φορέσουν την γφανέλλα του Ιστορικού.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια