Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια της ΤΕ ΣΕΓΑΣ σε Κερκυραίους αθλητές - «Πυρά» για τις άθλιες αθλητικές υποδομές

ΕΑΚΚ
16 Αυγούστου 2023 / 13:10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

«Αν οι πολιτικοί φορείς μπορούσαν να σκεφθούν και να νοιώσουν στο ελάχιστο αυτά τα παιδιά, ίσως αλλάξει κάτι. Δυστυχώς όμως δεν τους ενδιαφέρει ειλικρινά»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί και τα τέσσερα τελευταία χρόνια να έχει αφεθεί στην τύχη του το ΕΑΚΚ, να είναι ένας εγκαταλελειμμένος αθλητικός χώρος, επικίνδυνος και ακατάλληλος για προπόνηση των αθλητών-τριων του στίβου αλλά τα παιδιά της Κέρκυρας, με κίνδυνο πολλές φορές και της σωματικής τους ακεραιότητας, προπονούνται εκεί και μάλιστα πετυχαίνουν ξεχωριστές διακρίσεις.

Η Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ της Κέρκυρας με ανακοίνωσή της το πρωί της Τετάρτης 16/8/2023 θέλησε να συγχαρεί τα παιδιά και τους προπονητές τους, για τις ξεχωριστές τους διακρίσεις, που τιμούν και την Κέρκυρα, παράλληλα δε να υπενθυμίσει ακόμη μια φορά την αδιαφορία των φορέων, κάτι που το κάνει πάρα πολλά χρόνια, αφού στο κομμάτι των αθλητικών υποδομών, έχει κάνει η Κέρκυρα, τεράστια άλματα πίσω, θυμίζοντας εποχές που το ΕΑΚΚ, αντί ταρτάν είχε κάρβουνο.  

Η ανακοίνωση της ΤΕ ΣΕΓΑΣ  

«Η Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας συγχαίρει, την Παναγιώτα Δόση 2η  στο Άλμα σε Ύψος με νέο ρεκόρ στους Πανευρωπαϊκούς Κ-23, την Μελίνα Ζάραγκα 8η στο Άλμα Τριπλούν στους Πανευρωπαϊκούς Κ-20 με νέο ρεκόρ  αν και είναι μόλις 16 ετών, τους  Χριστόφορο Λιτσαρδόπουλο, Αρσένη Κουλούρη και Μήρτσιου Αριάδνη που αγωνίσθηκαν με την Εθνική Ομάδα Κ-18 στους Αγώνες Ελλάδα – Κύπρος.
Συγχαίρει επίσης και τους προπονητές τους Θοδωρή Δόση, Παύλο Σκορδίλη, Μάκη Τζήλιο.

Να σημειώσουμε ότι εκτός από την Δόση, οι ανωτέρω αθλητές-ιες μαζί και με πολλά άλλα παιδιά προπονούνται στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας με τις τραγικές συνθήκες, που αντί να ξεσηκώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους αρμόδιους Πολιτικούς και υπηρεσιακούς φορείς για να βελτιώσουν και να διορθώσουν κάποια πράγματα αποφάσισαν να το σφραγίσουν.

Αν μπορούσαν να σκεφθούν και να νοιώσουν στο ελάχιστο αυτά τα παιδιά, ίσως αλλάξει κάτι. Δυστυχώς όμως δεν τους ενδιαφέρει ειλικρινά.

Κέρκυρα 16/8/2023»

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

 

 

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια