Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυξάνεται κατά 210 χιλ. ευρώ η τακτική επιχορήγηση του ΕΑΚΚ

ΕΑΚΚ
13 Nov 2023 / 12:49

Γκίκας: «Η γενναία αυτή τακτική χρηματοδότηση θα δώσει τη δυνατότητα στη Διοίκηση του ΕΑΚΚ σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Αθλητισμού να βελτιώσουν σημαντικά τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΤ. ΓΚΙΚΑΣ). Με την επίσημη ανακοίνωση και από το Υπουργείο Οικονομικών της αύξησης της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας (ΕΑΚΚ) κατά 43%, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, προέβη στην ακόλουθη στην ακόλουθη δήλωση:

«Επιθυμώ να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Αν. Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση γιατί έκανε πράξη μία σημαντική για εμάς υπόσχεση και διεκδίκηση ετών, αυξάνοντας την τακτική επιχορήγηση του Αθλητικού μας Κέντρου κατά 43% μετά από πολλά χρόνια στασιμότητας.

Έτσι από 490.000 € που ήταν μέχρι τώρα η τακτική επιχορήγηση, εκτοξεύεται από το 2024 στις 700.000 €. Που σημαίνει 210.000 € περισσότερα στην διάθεση του Αθλητικού μας Κέντρου κάθε χρόνο!

Η γενναία αυτή τακτική χρηματοδότηση θα δώσει τη δυνατότητα στη Διοίκηση του ΕΑΚΚ σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Αθλητισμού να βελτιώσουν σημαντικά τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις και να προγραμματιστούν ευρύτερες παρεμβάσεις επ’ ωφελεία της αθλούμενης νεολαίας του νησιού μας.».