Τετάρτη 02.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γιόρτασαν οι πρωταθλητές ΑΕΛ και Ατρόμητος

ΕΠΣΚ
08 Μαΐου 2017 / 20:43

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είθισται οι πρωταθλητές να κάνουν μια μίνι γιορτή για να γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου και αυτό έκαναν, την Κυριακή 7 Μαΐου,

η ΑΕ Λευκίμμης, πρωταθλήτρια της Α1 και αντίστοιχα ο Ατρόμητος Στρογγυλής το Σάββατο 6 του μήνα.
Στη Λευκίμμη με τις εξέδρες γεμάτες, έγινε η γιορτή για την κατάκτηση, όχι απλά του πρωταθλήματος, αλλά και του κυπέλλου με τον κόσμο για μια ακόμα φορά να γεμίζει την εξέδρα του γηπέδου και να αποθεώνει τους παίκτες για τις φετινές τους επιτυχίες, με τους αρχηγούς Γιάννη Βασιλάκη και Βαγγέλη Τσεβανέδη να σηκώνουν τα κύπελλα του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και φυσικά να βγαίνει και η αναμνηστική φωτογραφία όλων των παικτών και του προπονητικού τιμ, του κόουτς Ι. Σφακιανάκη και του γυμναστή Φ. Τάντη, ενώ τιμήθηκε μια μεγάλη μορφή του Λευκιμμιώτικου ποδοσφαίρου ο Μιχ. Λιούμπας.
Στη Στρογγυλή ο Ατρόμητος γιόρτασε τον τίτλο με φιλικό ματς που έδωσε έχοντας αντίπαλο τον Αστέρα Λιαπάδων (πρωταθλητή Α΄ κατηγορίας) και έγινε η απονομή του κυπέλλου από την ΕΠΣΚ, με την παρουσία του αντιπροέδρου Γ. Νάου και του γραμματέα Γ. Κουλόπουλου. Φυσικά γιόρτασαν τον τίτλο και την άνοδο διοίκηση, παίκτες και ο προπονητής των επιτυχιών Σπύρος Γιαννούλης, που οι ποδοσφαιριστές σήκωσαν στα χέρια.