Στον ΟΦΑΜ Χ. Καποδίστριας και Δ. Οικονόμου


O πρώτος είναι «παιδί της ακαδημίας» ενώ ο δεύτερος θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων.
ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ συνεχίζει να ενισχύει το φετινό του ρόστερ αφού ανακοίνωσε την παραμονή ενός ακόμη ποδοσφαιριστή (Χ. Καποδίστριας), αλλά και μια στο προπονητικό τιμ (Δ. Οικονόμου).
Για τον Χ. Καποδίστρια τονίζει η ανακοίνωση: «Ο Χάρης θα είναι και την νέα αγωνιστική σεζόν μαζί μας. Ένα παιδί της Ακαδημίας μας που παραμένει στο σύλλογο που αγαπάει από μικρός. Η εμπειρία του θα βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».
Για τον Δ. Οικονόμου αναφέρει: «Ο Όμιλος ανακοινώνει τη συνεργασία με τον διακεκριμένο προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Οικονόμου. Η διαδρομή στο νησί κρίνεται άκρως επιτυχημένη περνώντας με επιτυχία από Κάβο, Αναγέννηση Περιβολίου, ΑΕ Λευκίμμης. Το έργο του αδιαμφισβήτητο και η εμπειρία του θα βοηθήσει σίγουρα το σύλλογο μας να εκπληρώσει τους στόχους μας».