Η κερκυραία Ελένη Διαβάτη, μαζί με άλλους 11 αθλητές, ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 στην Τσεχία

Θα παραμείνουν μέχρι την αναχώρηση της ομάδας στις 3 Σεπτεμβρίου για την Τσεχία
Δώδεκα αθλητές κι αθλήτριες επιλέχθηκαν μετά τις δοκιμασίες στα Γιάννενα το Σάββατο προκειμένου να προετοιμαστούν και να στελεχώσουν την Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 που θα διεξαχθεί στο Ρατσίτσε της Τσεχίας στις 6-7 Σεπτεμβρίου.
Οι αθλητές που θα πρέπει να βρίσκονται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά Κυριακή 24/8 και θα παραμείνουν μέχρι την αναχώρηση της ομάδας στις 3 Σεπτεμβρίου για την Τσεχία είναι οι:
Μηλένα Κοντού (ΝΟΜ), Νεφέλη Ντάρα(ΝΟΙ), Ελένη Διαβάτη (ΝΟΒΑ), Κωνσταντίνος Γιαννούλης (ΝΟΙ), Ιάσονας Μουσελίμης (ΝΟΙ), Αλέξανδρος Χατζηαυγουστίδης (ΝΟΘ), Ανδρέας Μπούρκας (ΝΟΘ), Ιωάννης Καμαλεδάκης (ΝΟΣουδας), Άγγελος Αθανασιάδης Καούδης (ΕΝΟΑ), Γαβριέλα Λιόλιου (ΕΝΟΑ),Πασχαλίνα Μουρατίδου (ΝΟΓ),Φρειδερίκη Αμαλία Ντάνη (ΔΝΟΗ).
ΠΗΓΗ@kopilasia.gr
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.