Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σ. Κουτρουμπάνου

Η είδηση συγκλόνισε την αθλητική κοινότητα της Κέρκυρας, αλλά και την κοινωνία Κέρκυρας και Πάτρας.
ΚΕΡΚΥΡΑ. Ίσως αυτό που έχει γίνει φέτος στο νησί μας δεν έχει προηγούμενο με τους θανάτους νεαρών παιδιών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο. Σε ένα από τα θανατηφόρα τροχαία που έγιναν θύμα ήταν ο 22χρονο Γιάννης Κουτρουμάνος που τραυματίστηκε σοβαρά την Τετάρτη 13 Αυγούστου στη Δασιά της Κέρκυρας, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά, λίγες ώρες αργότερα κατέληξε, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του..Ο Γιάννης ήταν γιος του καταξιωμένου προπονητή στίβου Σάκη Κουτρουμπάνου, που έχει διατελέσει προπονητής σε ΚΓΣ και Καποδίστρια, αλλά και σε Παναχαϊκή, ενώ είναι πρώην τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορειοδυτικής Πελοποννήσου. Η είδηση συγκλόνισε την αθλητική κοινότητα της Κέρκυρας, αλλά και την κοινωνία Κέρκυρας και Πάτρας. Εκατοντάδες τα συλλυπητήρια μηνύματα, από την Κέρκυρα θα σταθούμε σε αυτά του ΚΓΣ/Ι. Καποδίστρια και της ΤΕ ΣΕΓΑΣ.
Συλλυπητήρια Κερκυραϊκού ΓΣ και Ι.Καποδίστρια
Οι οικογένειες του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου και του Αθλητικού Συλλόγου Ι. Καποδίστριας, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και θρηνούν για τον πρόωρο και άδικο χαμό του υιού του εκλεκτού φίλου και προπονητή των συλλόγων Σάκη Κουτρουμάνου.
Σήμερα στέλνουμε το στερνό αντίο στο Γιάννη μας, την ψυχή των καλοκαιρινών camp των Συλλόγων μας.
Ο Γιάννης ιδιαίτερα αγαπητός από όλους κέρδιζε την εκτίμηση και σεβασμό των παιδιών με το χαμόγελο του και την αστείρευτη θετική του ενέργεια.
Στην οικογένεια εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.
Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές μας.
Για τον Κ.Γ.Σ. ο πρόεδρος Μάστορας Γρηγόρης
Για τον Α.Σ.Ι.Κ. η πρόεδρος Ανυφαντή Μιράντα
Συλλυπητήριο ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας
Η Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια και συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος του αγαπητού φίλου και άξιου προπονητή στίβου Σάκη Κουτρουμπάνου για την τραγική απώλεια του γιού του, Γιάννη. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για τους γονείς και την οικογένεια που χάνει τόσο ξαφνικά ένα τόσο νέο παιδί.
Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο....