Πέμπτη 24.07.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή του τερματοφύλακα Αλ. Λέτσου στην ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ Λευκίμμης
23 Ιουλίου 2025 / 15:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ΑΕ Λευκίμμης «γεμίζει» το ρόστερ της ενόψει της συμμετοχής της στην Γ΄ Εθνική και ως σήμερα έχει ανακοινώσει μόνο ποδοσφαιριστές που ανήκαν σε αυτήν την περασμένη περίοδο και οι οποίοι ανανέωσαν και θα συνεχίζουν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης «γεμίζει» το ρόστερ της ενόψει της συμμετοχής της στην Γ΄ Εθνική και ως σήμερα έχει ανακοινώσει μόνο ποδοσφαιριστές που ανήκαν σε αυτήν την περασμένη περίοδο και οι οποίοι ανανέωσαν και θα συνεχίζουν. Η πρώτη μεταγραφική κίνηση που ανακοινώνει η «Βασίλισσα του Νότου» είναι ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Λέτσος ο οποίο έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας, τον ξέρουνε και τους ξέρει και με βάση την προηγούμενη θητεία του θεωρείται μια εξαιρετική επιλογή σε αυτή τη θέση.

Ο έμπειρος 31χρονος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό, Αστέρα Αμαλιάδα, Εργοτέλη, Αήττητο Σπάτων, Τηλυκράτη, ΑΟ Τρίκαλα και ΑΕΛ φυσικά.

 

Η ανακοίνωση

 

Η Α.Ε. Λευκίμμης ανακοινώνει την επιστροφή του Αλέξανδρου Λέτσο στην ομάδα μας.

Ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Γ’ Εθνικής, με προηγούμενη επιτυχημένη θητεία στον σύλλογό μας, επιστρέφει για να ενισχύσει ξανά την προσπάθειά μας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τον καλωσορίζουμε πίσω και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.