Με 4 παιδιά ο ΝΑΟΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης

Πέρασαν έξι χρόνια από την τελευταία φορά όπου ο ΝΑΟΚ είχε εκπροσώπηση σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης.
ΑΘΗΝΑ. Πέρασαν έξι χρόνια από την τελευταία φορά όπου ο ΝΑΟΚ είχε εκπροσώπηση σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης. Όμως με σωστή και μεθοδική δουλειά τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει με προοπτική για το παρόν και το μέλλον, αφού στο φετινό θα συμμετάσχει με τρία κορίτσια και ένα αγόρι, στους αγώνες που γίνονται από 11 ως και 14 Ιουλίου.
Το δελτίο τύπου
Για πρώτη φορά μετά το 2019 ο ΝΑΟΚ επιστρέφει στην μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση που θα διεξαχθεί στις 11-14/7 στο ΟΑΚΑ, στην Αθήνα. Μάλιστα, ο σύλλογος θα συμμετάσχει με 4 αθλητές για πρώτη φορά μετά το 2015, στοιχείο που αποδεικνύει τη δυναμική επιστροφή του και την επιστημονικά ορθή προπονητική διαδικασία που ακολουθείται στα τμήματα υποδομής τα τελευταία χρόνια.
Αναλυτικά οι αθλητές μας:
Γισδάκη Αναστασία (Παγκορασίδες Β') - 50, 100, 200 ελεύθερο
Frezza Νεφέλη (Παγκορασίδες Β') - 100, 200 ύπτιο
Φρόνιμος Αναστάσιος (Παμπαίδες Α') - 50, 100 ελεύθερο
Φρόνιμου Ειρήνη (Νεάνιδες) - 50 ελεύθερο
Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές τους Τζιβάνης Δημήτριος και Μακρυδάκης Κωνσταντίνος, ενώ εκ μέρους της διοίκησης ο κ. Δημουλής Χρήστος.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές!
ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.