Πέρασαν στα ημιτελικά Ολυμπιάδα και Θιναλιακός

Τρεις επαναληπτικούς αγώνες είχε ορίσει η Ένωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου «Λάμπρος Γεωργακόπουλος» Τετάρτη (26/3), αλλά έγιναν δύο, αφού ο ένας ΟΦΑΜ-Κεραυνός Αγ. Νικολάου (1ο ματς 2-0), αναβλήθηκε τελευταία στιγμή για την ερχόμενη Τετάρτη 2/4/2025.
ΚΕΡΚΥΡΑ. Τρεις επαναληπτικούς αγώνες είχε ορίσει η Ένωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου «Λάμπρος Γεωργακόπουλος» Τετάρτη (26/3), αλλά έγιναν δύο, αφού ο ένας ΟΦΑΜ-Κεραυνός Αγ. Νικολάου (1ο ματς 2-0), αναβλήθηκε τελευταία στιγμή για την ερχόμενη Τετάρτη 2/4/2025. Η Ολυμπιάδα και ο Θιναλιακός που νίκησαν με 4αρες είναι οι ομάδες που πέρασαν στην ημιτελική φάση.
Στις Καρουσάδες βρέθηκαν αντίπαλοι η Ολυμπιάδα με τις Μπενίτσες (1ο ματς 1-1) και όποια ομάδα έφτανε στη νίκη θα περνούσε στους 4 του θεσμού. Η Ολυμπιάδα ήταν εκρηκτική στο α΄ μέρος και προηγήθηκε 4-0 με σκόρερς τους Θηραιό 20΄, 35΄, Γεωργακόπουλο 22΄και Λέσση Π. στο 45΄. Οι Μπενίτσες μείωσαν στην επανάληψη με Ι. Γραικό 56΄και Μπράτο στο 88΄.
Στο γήπεδο των Νυμφών έπαιξαν ο Θιναλιακός με τον Μ. Αλέξανδρο (1ο ματς 4-1), με μεγάλο πλεονέκτημα των γηπεδούχων να προκριθούν μετά τη νίκη στο 1ο ματς, πέραν του ότι τις δυο ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία. Το τελικό 4-0 ήταν εύκολο και δίκαιο με βάση την εικόνα των δυο ομάδων, ο Βεζιρτζόγλου στο 20΄και 75΄, ο Le M στο 24΄και ο Αγόρας στο 70΄ οι σκόρερ της εύκολης νίκης των γηπεδούχων.
Να σημειώσουμε ότι Πέμπτη (27/3) θα γίνει ο 1ος αγώνας ανάμεσα σε Κρόνο και ΑΟ Παξών, ενώ ο επαναληπτικός θα οριστεί πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα.
Αποτελέσματα/πρόγραμμα
Θιναλιακός - Μ. Αλέξανδρος 4-0
Ολυμπιάδα - Μπενίτσες 4-2
Πέμπτη 27/3/2025 1ο ματς ώρα 12:00
Κρόνος Αργυράδων – ΑΟ Παξοί
Τετάρτη 2/4/2025 ώρα 15:30
ΟΦΑΜ - Κεραυνός Αγ. Νικολάου (2-0)
Από το 1ο ματς ανάμεσα σε Μ. Αλέξανδρο και Θιναλιακό ΦΩΤΟ@ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.