Τετάρτη 05.02.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μάχη στο κύπελλο, Θιναλιακός - ΑΕ Λευκίμμης, Τετάρτη 5/2

Κύπελλο ΕΠΣΚ
04 Φεβρουαρίου 2025 / 15:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Για την 2η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Λάμπρος Γεωργακόπουλος» θα βρεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες του Θιναλιακού και της ΑΕ Λευκίμμης, σε ένα ματς που θα μπορούσε να είναι και τελικός, δεδομένης της φετινής δυναμικής των δυο ομάδων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την 2η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Λάμπρος Γεωργακόπουλος» θα βρεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες του Θιναλιακού και της ΑΕ Λευκίμμης, σε ένα ματς που θα μπορούσε να είναι και τελικός, δεδομένης της φετινής δυναμικής των δυο ομάδων.

Ήδη έχουν βρεθεί δυο φορές αντιμέτωπες φέτος για το πρωτάθλημα, ο Θιναλιακός που είναι 1ος στο βαθμολογικό πίνακα είχε νικήσει 5-0 στη Λευκίμμη, ενώ η ΑΕΛ που είναι δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή στο πρωτάθλημα, είχε νικήσει 5-2 στην έδρα (Νυμφές) του Θιναλιακού πριν λίγες μέρες.

Αυτό είναι ένα διαφορετικό ματς η νίκη δίνει την πρόκριση για την προημιτελική φάση και προβλέπεται να γίνει μάχη. Το ματς θα γίνει στις Νυμφές και θα ξεκινήσει στις 14:45, σε περίπτωση που δεν έχουμε νικητή στην κανονική του διάρκεια θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτις.

Να σημειώσουμε ότι τα άλλα τρία ζευγάρια της Β΄ φάσης είναι:

ΠΑΟ Σφακιανάκης – ΟΦΑΜ

Ατρόμητος Στρογγυλής- Μπενίτσες

Οδυσσέας – Κεραυνός Αγ. Νικολάου

Τους αγώνες αυτούς θα ορίσει τις επόμενες μέρες η Ένωση, ενώ χωρίς αγώνα έχουν περάσει στους οκτώ η Ολυμπιάδα, ο Κρόνος, ο ΑΟ Παξοί και ο Μ.Αλέξανδρος/ΠΕΚΑ.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.