Κυριακή 27.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεις βδομάδες χωρίς αγώνα ο Ιόνιος

ΦΩΤΟ@ΑΣ ΙΟΝΙΟΣ
ΙΟΝΙΟΣ
24 Οκτωβρίου 2024 / 16:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το παρθενικό μας εντός έδρας θα την δούμε απέναντι στην πολύ ισχυρή ομάδα του Εθνικού Λειβαδιάς το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και θα είναι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ιόνιος που μπόρεσε με Wild Card της Ομοσπονδίας να ανέβει στην National League 1, έπαιξε την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στην Αθήνα με τον Χολαργό και λόγω συγκυριών το επόμενο ματς που θα δώσει είναι στις 26 Οκτωβρίου, τρεις εβδομάδες μετά. Και αυτό γιατί αν το πρόγραμμα προχωράει κανονικά κάθε εβδομάδα, ο προγραμματισμένος για 12.10 αγώνας με τον Απόλλωνα Πατρών δεν διεξαχθεί αφού το ΕΑΚΚ φιλοξενούσε το παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης δραμίων, ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο που θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική ο Ιόνιος θα κάνει το ρεπό του.

Έτσι τη νέα ομάδα που έχει δημιουργηθεί μετά τις προσθήκες λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για το παρθενικό μας εντός έδρας θα την δούμε απέναντι στην πολύ ισχυρή ομάδα του Εθνικού Λειβαδιάς το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και θα είναι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Να σημειώσουμε ότι ο Ιόνιος προχωράει πολύ δυνατά σε επίπεδο Ακαδημιών, που λειτουργούν πλέον με τη συνεργασία των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς, κάτι που δίνει επί πλέον δυνατότητες ώστε να υπάρξει ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα και λογικό είναι όταν προγραμματίζεις και ενεργείς κάτω από την επίβλεψη μιας εκ των δυο καλυτέρων ομάδων της χώρας. Μάλιστα ο Ιόνιος καλεί τα παιδιά να πλαισιώσουν την ακαδημία, με την παρακάνω ανακοίνωση/πρόσκληση:

«Εξελίξτε το ταλέντο του παιδιού σας στο μπάσκετ με τους κορυφαίους! Στην Ακαδημία Μπάσκετ Ιόνιος Αθλητικός Σύλλογος, έμπειροι προπονητές διδάσκουν με πάθος και εμπειρία. Εγγραφείτε τώρα και δείτε το παιδί σας να εξελίσσεται! Εκπαίδευση Μπάσκετ από Έμπειρους Προπονητές».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια