Τρίτη 22.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με δυο βορειοελλαδίτες ενισχύθηκε η ΑΕ Λευκίμμης

ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΚ
18 Οκτωβρίου 2024 / 16:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Δυο παίκτες με παραστάσεις από την Γ΄ Εθνική που θα δώσουν δυναμική και ποιότητα στην ομάδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η «Βασίλισσα του Νότου» η οποία μετά από επτά χρόνια παρουσίας στην Γ΄ Εθνική επέστρεψε στο τοπικό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΚ, ξεκίνησε με μόνο στόχο να επιστρέψει σε μια κατηγορία που έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα. Όμως έκανε ένα άσχημο ξεκίνημα αφού έχασε 0-5 εντός έδρας από τον Θιναλιακό και αυτό θορύβησε τους πάντες.

Πέραν αυτού όμως η ομάδα με αποστολή μόλις 13 παικτών στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στο Περιβόλι, αν και νίκησε 4-1 έδειξε ότι χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ και ποσοτική και ποιοτική, αν θέλει να μείνει στο στόχος της. Για το λόγο αυτό η διοίκηση προχώρησε στην μεταγραφή δυο ποδοσφαιριστών από την Βόρεια Ελλάδα, του Θεσσαλονικιού πλάγιου αμυντικού Σωτήρη Χατζηιωάννου και του αμυντικού μέσου από την Ημαθία Λάζαρου Τριανταφυλλίδη. Δυο παικτών με παραστάσεις από την Γ΄ Εθνική που θα δώσουν δυναμική και ποιότητα στην ομάδα.

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Σωτήρη Χατζηιωάννου από τον ΑΟ Χανιώτης!

Ο 21χρονος Θεσσαλονικιός πλάγιος αμυντικός, τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική με Αγροτικό Αστέρα και Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας, ενώ η έναρξη της φετινής σεζόν τον βρήκε στα "μπορντό" της Χανιώτη Χαλκιδικής, στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Λάζαρου Τριανταφυλλίδη από την ομάδα της Κοζάνης!

Ο 25χρονος δυναμικός αμυντικός μέσος με καταγωγή από την Ημαθία, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική με Πιερικό, Νίκη Αγκαθιάς και Αλμυρό Γαζίου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια