Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Τζόρτζ Μπάλντοκ

Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής και του Παναθηναϊκού έφυγε στα 31 του χρόνια, ΦΩΤΟ@ in.gr
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
10 Οκτωβρίου 2024 / 10:26
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Βρέθηκε στην πισίνα του σπιτιού όπου έμενε

 ΑΘΗΝΑ. Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 10/10 ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού Τζόρτζ Μπάλντοκ, στην πισίνα του σπιτιού του.

Η οικογένειά του τον έψαχνε για ώρες και επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του οικήματος που διέμενε για να τον αναζητήσει. Αυτός μπήκε στο σπίτι και βρήκε τον ποδοσφαιριστή χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, κινητή ομάδα του οποίου έφτασε άμεσα, αλλά ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του, στο σπίτι βρέθηκε ένα άδειο μπουκάλι βότκα, ωστόσο δεν είναι γνωστό πότε έγινε η κατανάλωσή του.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά εάν υπάρχουν και άλλες ουσίες στο σπίτι. Η ακριβής αιτία του θανάτου του θα προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής για αυτοψία, που από πρώτης όψεως δεν προέκυψε κάποια ένδειξη εγκληματικής ενέργειας.

H οικογένεια του ποδοσφαιριστή προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση, την οποία δημοσίευσε ο δημοσιογράφος του Athletic, Ντέιβιντ Όρνσταϊν, επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός, ζητώντας ταυτόχρονα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ δυστυχώς πέθανε. Ως οικογένεια είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή».

ΠΗΓΕΣ: cnn.gr, sport24.gr

ΦΩΤΟ@ in.gr

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.