Δευτέρα 07.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σουηδική ενίσχυση στην επίθεση ο Αστέρας με τον A. Osterholm

ΦΩΤΟ@ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
03 Οκτωβρίου 2024 / 15:59
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Φέρει τον 28χρονο Σουηδό A. Osterholm ελπίζοντας ότι το θέμα του σκοραρίσματος θα είναι πιο εύκολο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή γνωρίζαμε ότι χρειάζεται κάποιες προσθήκες και ποσοτικές και ποιοτικές για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και συνεχίσει να το κάνει.

Σίγουρα του λείπει κάτι στην επίθεση και για το λόγο αυτό φρόντισε να φέρει τον 28χρονο Σουηδό A. Osterholm ελπίζοντας ότι το θέμα του σκοραρίσματος θα είναι πιο εύκολο και θα περιμένουμε αυτό να το δούμε και στον αγωνιστικό χώρο. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού Andrè Osterholm. Ο Andrè είναι 28 ετών και αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Naestved Boldklub, Β' κατηγορίας Δανίας. Τον καλωσορίζουμε στον Αστέρα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!».

Πέραν αυτού όμως ένας αθλητής που βοήθησε στο παρελθόν τον Αστέρα επιστρέφει και θα δώσει λύσεις στα πλάνα του Παναγιώτη Κορομπόκη και είναι ο 19χρονος Χρήστος Τσιάβος με τον Αστέρα να τον καλωσορίζει: «Ο Αστέρας ανακοινώνει την επιστροφή του Χρήστου Τσιάβου. Ο Χρήστος είναι 19 ετών και επιστρέφει να αγωνιστεί για έναν χρόνο στην ομάδα μας, σε συνδυασμό με την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας. Τον καλωσορίζουμε πάλι στον Αστέρα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!».

Το δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και οι δυο ήττες δεν πτοούν τους; Ανθρώπους της ομάδας, ξέρουν ότι η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη, έχει δυνατότητες και θα επιστρέψει πιο δυνατή και πιο ενισχυμένη με μοναδικό στόχο την παραμονή της.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια