Τετάρτη 16.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα (5/10) στα τοπικά πρωταθλήματα, το πρόγραμμα

Από τον αγώνα κυπέλλου (2024) Αναγέννηση – ΟΦΑΜ στο Περιβόλι, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά στην πρεμιέρα του ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
02 Οκτωβρίου 2024 / 16:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έτοιμοι για τη σέντρα το Σάββατο με επτά ματς, ενώ άλλα εννέα έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τη συμμετοχή 32 ομάδων θα γίνουν τη σεζόν 2024-25 τα τοπικά πρωταθλήματα σε δυο κατηγορίας, Α΄ και Β΄. Στην Α΄ κατηγορία θα αγωνιστούν 14 ομάδες και αναμένεται να γίνει το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων 20 τουλάχιστον χρόνων αφού τουλάχιστον 6 ομάδες είναι αυτές που θέλουν και μπορεί να κόψουν πρώτες το νήμα με στόχο στη συνέχεια μέσω μπαράζ να ανέβουν στην Γ΄ Εθνική.

Στην Β΄ κατηγορία θα έχουμε ένα πρωτάθλημα με 18 ομάδες, κάτι που πρώτη φορά συμβαίνει, αλλά εκτιμούμε πως είναι η καλύτερη λύση, έστω και αν οι ομάδες από Βορρά και Νότο θα έχουν κάποια πολύ μακρινά και κοπιαστικά ταξίδια. Εδώ φαβορί δεν υπάρχουν, ίσως κάποιες ομάδες πιο αδύναμες, κυρίως γιατί έχουν στόχο τη συμμετοχή μόνο, αλλά και την προώθηση νεαρών παιδιών.

Έτοιμοι για τη σέντρα το Σάββατο με επτά ματς, ενώ άλλα εννέα έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή, με το ΑΕ Λευκίμμης – Θιναλιακός και Αναγέννηση-ΟΦΑΜ να ξεχωρίζουν. Να σημειώσουμε ότι στην Β΄ κατηγορία αγωνίζονται και οι «δεύτερες Β» ομάδες Ολύμπου, Θιναλιακού, ΠΑΟ Σφακιανάκη και ΑΟ Φοίνικες. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

Πρόγραμμα 1ης αγωνιστικής

Α΄ ΕΠΣΚ

Σάββατο 5 Οκτωβρίου ώρα 16.00

ΑΕ Λευκίμμης – Θιναλιακός

Όλυμπος – Κρόνος Αργυράδων

Κυριακή 6 Οκτωβρίου ώρα 16.00

12:30 ΑΟ Παξοί – Ολυμπιάδα

Αναγέννηση Περιβολίου – ΟΦΑΜ

Ηρακλής Σφακερών – ΠΑΟ Σφακιανάκης

Κεραυνός Αγ. Νικολάου – Μπενίτσες

ΑΟ Φοίνικες – Αχιλλέας Νυμφών

 

Β΄ ΕΠΣΚ

Σάββατο 5 Οκτωβρίου ώρα 16.00

Αστέρας Σπαρτύλα – ΑΟ Κάβος

Δίας Κασσιόπης – Οδυσσέας Αυλιωτών

Εθνικός Περουλάδων-Κανάλια/Λιαπάδες

ΑΕ Φαιάκων – Θιναλιακός Β΄

18.30 Μ. Αλέξανδρος/ΠΕΚΑ-ΠΑΟ Κορακιάνας

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

ΑΟ Βασιλάτικα – Βολίδα

Ατρόμητος Στρογγυλής – Όλυμπος Β΄

12:30 Ομόνοια – Ηρακλής Αγ. Δέκα

18:30 ΑΟ Φοίνικες Β΄-ΠΑΟ Σφακιανάκης Β΄

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια