Σάββατο 05.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκτός μητρώου (ΓΓΑ) και πρωταθλήματος η Γ.Ε. Κέρκυρας

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
ΜΠΑΣΚΕΤ
30 Σεπτεμβρίου 2024 / 18:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα γήπεδα που ανήκουν στη ΓΓΑ, σε Δήμους ή Περιφέρειες και ουσιαστικά δεν μπορεί να λειτουργήσει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκτός πρωταθλήματος της Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ έμεινε η Γ.Ε. Κέρκυρας, που είχε κερδίσει την επάνοδό της τη σεζόν που τελείωσε. Το Δ.Σ. της ΕΟΚ (Ομοσπονδίας) την απέβαλε από το πρωτάθλημα. Και αυτό γιατί δεν είναι στο μητρώο της Γ.Γ.Α. κάτι που με βάση το νέο αθλητικό νόμο είναι απαραίτητο για να συμμετέχει μια ομάδα στα πρωταθλήματα όλης της χώρας. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα γήπεδα που ανήκουν στη ΓΓΑ, σε Δήμους ή Περιφέρειες και ουσιαστικά δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Να σημειώσουμε ότι η ΓΕΚ εκτός από το τμήμα μπάσκετ έχει και τμήματα σε κρίκετ και σε στίβο και ούτε σε αυτά έχει δικαίωμα να συμμετάσχει, σημαίνει ότι από 13 Σεπτεμβρίου που ήταν καταληκτική ημερομηνία να σταλούν τα δικαιολογητικά στην ΓΓΑ, εφόσον δεν στάλθηκαν το σωματείο διαγράφεται από τα μητρώο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια