Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Αστέρας για το τρίποντο

Η ομάδα του Αστέρα από το ματς της πρεμιέρας στη Ζάκυνθο ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
27 Σεπτεμβρίου 2024 / 17:36
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 2.30μ.μ. και διαιτητές θα είναι από τα Γιάννενα οι: Μπούμπας Κ., Πασιάς Α., Ευαγγέλου Ο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα γίνει την Κυριακή και ο Αστέρας Πετριτή θα αγωνιστεί εντός έδρας με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μια ομάδα η οποία έχει γράψει τη δική της ιστορία την Β΄ Εθνική και δεν θα έλθει στο νησί μας για τουρισμό.

Η Αναγέννηση είναι από τις παλαιότερες ομάδες της χώρας, ιδρύθηκε το 1904, εκτός από ομάδα ποδοσφαίρου έχει ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών και βόλεϊ. Έχει 34 συμμετοχές στην Β΄ Εθνική και 20 στη Γ΄ Εθνική και από αυτό καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος αυτής της ομάδας.

Ο νεανικός Αστέρας σίγουρα δεν είναι έτοιμος όπως θα ήθελε και ο προπονητής και οι άνθρωποι της ομάδας, άργησε ουσιαστικά να ξεκινήσει το σχεδιασμό, αλλά τον έκανε με πολύ προσοχή και επένδυσε (πολύ σωστά) σε νέα παιδιά, η πλειοψηφία των οποίων είναι από την Κέρκυρα. Ήταν εξαιρετικός στη Ζάκυνθος την 1η αγωνιστική για 70 λεπτά, αλλά λύγισε στο τέλος. Την Κυριακή φιλοδοξεί να πετύχει την 1η του νίκη στο πρωτάθλημα, σίγουρα είναι δύσκολη η αποστολή του αλλά με την στήριξη του κόσμου μπορεί να πάρει κάτι από αυτό το ματς.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 2.30μ.μ. και διαιτητές θα είναι από τα Γιάννενα οι: Μπούμπας Κ., Πασιάς Α., Ευαγγέλου Ο.

 

Πρόγραμμα (2η αγωνιστική)

Κυριακή 29/9/024 ώρα 16.00

Ολυμπιακός Βόλου – Σβορώνος

11.00 Ανθούπολη – Ζάκυνθος

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Αμβρακικός Βόνιτσας

14.30 Αστέρας Πετριτή – Αναγ. Καρδίτσας

Τρίκαλα – Θεσπρωτός

Άρης Φιλιατών – Αναγέννηση Άρτας

Ερμής Αμυνταίου – Κοζάνη

Τηλυκράτης – Ατρόμητος Παλαμά

Πιερικός – Αιγινιακός

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια