Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωσε Μουζακίτη, Ξεπαπαδάκη και Ζήλο, ο Αστέρας

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
25 Σεπτεμβρίου 2024 / 16:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Tην περασμένη Κυριακή στη Ζάκυνθο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, είχαν συμμετοχή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μικρή καθυστέρηση, αφού την περασμένη Κυριακή στη Ζάκυνθο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, είχαν συμμετοχή, ο Αστέρας Πετριτή ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών.

Του πλάγιου επιθετικού Αλέξανδρου Μουζακίτη που είναι από τους Αυλιώτες και εκεί ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, για να φτάσει να γίνει επαγγελματίας στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό να ασχοληθεί με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενώ πέρσι ήταν μέλος στην Γ΄ Εθνική της ΑΕΛ. Ο 30χρονος (4/8/1994) κυνηγός έπαιξε σε Παναθηναϊκό, Νίκη Βόλου, Σπάρτη, Πανιώνιο, στην ιταλική Monopoli, στον Κρόνο Αργυράδων, στον Αχέροντα Καναλακίου, στον Αιολικό, στη Ρόδο και στη Λευκίμμη.

Στην φιλοσοφία της δημιουργίας νεανικής ομάδας είναι η άλλη μεταγραφή του Αστέρα αφού πήρε τον 21χρονο αμυντικό Απόστολο Ξεπαπαδάκη ο οποίος αγωνίζεται αριστερά σαν μπακ ή χαφ και είναι από τη Ρόδο, όπου αγωνιζόταν πέρσι, ενώ πέρασε από την Κ17 του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ, πήγε Ιταλία και φόρεσε τη φανέλα των Canara, Fragavilla, Sancataldese και στη συνέχεια σε Διαγόρα Ρόδου και Ρόδο πριν έλθει για τον Αστέρα.

Από τον ΠΑΟΚ (πέρσι αγωνίστηκε στη Β΄ ομάδα) πήρε τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό Άγγελο Ζήλο. Ξεκίνησε από την Ακαδημία του Άρη Θεσσαλονίκης, έπαιξε και στην Κ17 και στη συνέχεια πήγε στον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε στην Κ17, Κ19 και ΠΑΟΚ Β΄ πριν έλθει στην Κέρκυρα για τον Αστέρα.

 

Οι ανακοινώσεις

 

Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Μουζακίτη. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕ Λευκίμμης.

Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του Αποστόλου Ξεπαπαδάκη. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην ομάδα της Ρόδου.

Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του Άγγελου Ζήλου. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τα χρώματα του ΠΑΟΚ Β'. 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια