Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έρχεται για την ΑΕ Λευκίμμης ο Paul Were

ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
PAUL WERE
24 Σεπτεμβρίου 2024 / 16:28
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε επαγγελματικό επίπεδο και είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η απόκτησή του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης στις 22 Ιουλίου είχε ανακοινώσει την μεταγραφή του Paul Were, ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε επαγγελματικό επίπεδο και είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η απόκτησή του. Πέρασαν όμως δυο μήνες και ο P. Were δεν ήλθε στην Ελλάδα, όλοι θεωρήσαμε ότι κάπου «χάλασε» η συμφωνία, αλλά η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι λύθηκε το πρόβλημα με την άδεια παραμονής του και με βίντεο ο έγχρωμος επιθετικός χαιρετά τον κόσμο της Λευκίμμης αφού ήλθε η ώρα να φορέσει τη φανέλα της «Βασίλισσας του Νότου». Μεγάλη ενίσχυση στην προσπάθεια που θα κάνει η ΑΕΛ να πάρει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στην Γ΄ Εθνική.

Ο 31χρονος διεθνής Κενυάτης με συμμετοχές στην Football League και την Super League σίγουρα θα είναι μια διαφορετική μορφή στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ και απομένει να δούμε την αγωνιστική του κατάσταση και τι διαφορετικό θα προσφέρει στο τοπικό ποδόσφαιρο.

 

Η ανακοίνωση

 

Το γραφειοκρατικό πρόβλημα με την άδεια διαμονής ξεπεράστηκε και ο Paul Were στέλνει μήνυμα σε όλους τους φίλους της ομάδας μας από το αεροδρόμιο της Σάρτζα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ότι ανυπομονεί να τους δει από κοντά! Ο πρώην άσσος της Καλλονής, της Καλαμάτας και του Αιγάλεω σύντομα θα αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα της ΑΕΛάρας μας!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια