Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις 3 Νοεμβρίου το 1ο Thinali Trail

ΦΩΤΟ@ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΧΑΡΑΒΗΣ
THINALI TRAIL
24 Σεπτεμβρίου 2024 / 16:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Παντελεήμονα, ο Σύλλογος Γυναικών Αχαράβης θα το διοργανώσει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχει και η Κέρκυρα τη δική της αγάπη για τον «τρέξιμο» και τον αθλητισμό γενικότερα και βλέπουμε οι εκδηλώσεις και «οι δρόμοι» να πολλαπλασιάζονται σε όλο το νησί, ενώ οι συμμετοχές πάντα είναι πάρα πολλές.

Το Τ.Σ. Αγίου Παντελεήμονα και ο Σύλλογος Γυναικών Αχαράβης, αποφάσισαν να διοργανώσουν έναν αγώνα ορεινού τρεξίματος στη Βόρεια Κέρκυρα είναι το πρώτο Thinali Trail όπως το ονόμασαν και θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Είναι σίγουρο ότι θα τιμήσουν την εκδήλωση πολλοί δρομείς από το νησί μας, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και αθλητές-τριες εκτός νησιού, σε μια ξεχωριστή διαδρομή.

 

Η ανακοίνωση

 

Το 1ο Thinali Trail είναι γεγονός! Σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Παντελεήμονα, ο Σύλλογος Γυναικών Αχαράβης θα διοργανώσει και θα διεξάγει τον πρώτο αγώνα ορεινού τρεξίματος (10 Km) στα μονοπάτια και τους οικισμούς του Αγίου Παντελεήμονα, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024. 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια