Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωσε Σπ. Τσιάβο και Γ. Λούβρο ο Αστέρας Πετριτή

ΦΩΤΟ@ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
24 Σεπτεμβρίου 2024 / 16:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Ζάκυνθο, παρουσιάστηκε με 18αδα στο γήπεδο και όχι εικοσάδα!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η φετινή σεζόν στην Γ΄ Εθνική θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον Αστέρα Πετριτή, την μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί το Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Οι πολλές δυνατές ομάδες με ιστορία, πολλές εκπροσωπούν νομούς, αλλά και η δυναμική τους δείχνουν ότι η ομάδα του νησιού μας πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να μπορέσει να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Φέτος επέλεξε να παρουσιάσει μια διαφορετική ομάδα ο Αστέρας, με νεαρά παιδιά από την Κέρκυρα (και ελάχιστους εκτός), για δυο λόγους. Ο ένας είναι ότι θέλει να μαζέψει τα τεράστια έξοδα που έχει η συμμετοχή στην κατηγορία και ο άλλος γιατί αυτά τα παιδιά είναι φιλόδοξα, τα δίνουν όλα στο γήπεδο και γιατί όχι να τα πάνε καλύτερα από τους έμπειρους και μεγάλους σε ηλικία παίκτες.

Το θέμα με την ομάδα είναι ότι έχει αριθμητικά ένα μικρό σχετικά ρόστερ, άλλωστε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Ζάκυνθο, παρουσιάστηκε με 18αδα στο γήπεδο και όχι εικοσάδα, αλλά υπάρχει χρόνος ακόμα για μεταγραφική ενίσχυση. Μάλιστα ανακοίνωσε μετά το ματς με τη Ζάκυνθο τόσο την ανανέωση του 18χρονου Σπ. Τσιάβου, ενός ποδοσφαιριστή που και πέρσι είχε στο ρόστερ, αλλά και την ένταξη του 20χρονου Γ. Λούβρου. Και ποσοτική και ποιοτική ενίσχυση για την ομάδα που χρειάζεται λίγο χρόνο για να μπορέσει να βρει τα πατήματά της αφού είναι εντελώς νέα και δεν έχει κάνει και τα απαραίτητα φιλικά προετοιμασίας.

Οι ανακοινώσεις

1) Ο Αστέρας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Σπύρο Τσιάβο. Ο 18χρονος μέσος αποτέλεσε σημαντικό γρανάζι της περσινής επιτυχημένης χρονιάς του Αστέρα. Του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

2) Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Λούβρου. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Οδυσσέα Αυλιωτών. Τον καλωσορίζουμε στον Αστέρα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια