Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άνοδος του Ιόνιου με wild card στην National League 1

Οι παίκτες του Ιόνιου σε τάιμ άουτ στο ματς κυπέλλου με το Αιγάλεω ΦΩΤΟ@ΣΠ. ΠΙΚΟΥΛΑΣ
ΙΟΝΙΟΣ
23 Σεπτεμβρίου 2024 / 16:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οικονομικά κίνητρα για τις ομάδες που χρησιμοποιούν νέους παίκτες και σίγουρα ο Ιόνιος θα είναι μέσα σε αυτές!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν δυο χρόνια ο Ιόνιος με wild card από την Ομοσπονδία πήρε την έγκριση να παίξει στην Γ΄ Εθνική, εκεί όπου όντως έκανε πολύ καλή πορεία στην πρώτη του συμμετοχή και διεκδίκησε ως το τέλος την άνοδο. Φέτος και πάλι με wild card ο Ιόνιος ανεβαίνει από την National League 2 μια κατηγορία στην National League 1 (Β΄ Εθνική), μαζί με τον Ερμή Αργυρούπολης και πλέον θα παίξει σε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, ένα βήμα πριν το επαγγελματικό.

Γνωστό είναι πως λόγω οικονομικών κυρίως προβλημάτων κάποιες ομάδες επιλέγουν να αγωνιστούν μια κατηγορία παρακάτω από αυτήν που έχουν δικαίωμα και στη θέσεις που μένουν κενές η Ομοσπονδία την αναπληρώνει με ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον να παίξουν παραπάνω και αυτό έγινε. Στην περίπτωσή μας από το πρωτάθλημα είχαν αποχωρήσει ο Εθνικός Πειραιά και ο ΑΟ Τρίκαλα.

Μετά από αυτό ο Ιόνιος θα αγωνιστεί στον 2ο όμιλο (υπάρχουν τρεις όμιλοι των 12 ομάδων) και είναι:

 

2ος Όμιλος

 

Ιόνιος

Χολαργός

Εθνικός Λιβαδειάς

ΝΕΟ Ληξουρίου

ΑΟ Αίολος Αγυιάς Πατρών

ΓΣ Σοφάδων

Πανελλήνιος ΓΣ

ΑΕ Ν. Κηφισιάς

ΕΑ Προμηθέας 2014

Ηλυσιακός ΑΟ

ΑΟ Τρίτων

ΑΣ Απόλλων Πάτρας

Λογικά θα πρέπει να ενισχυθεί με 1,2 παίκτες ακόμη, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δίνονται οικονομικά κίνητρα στις ομάδες αν χρησιμοποιούν νέους παίκτες και σίγουρα ο Ιόνιος θα είναι μέσα σε αυτές, λεπτομέρειες σε επόμενο άρθρο μας. Να σημειώσουμε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια