Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άνοιγμα του ΣΔΠΚ σε όλους για παρακολούθηση των μαθημάτων

Ο πρόεδρος του ΣΔΠΚ Σπ. Κολυτάς (αριστερά) και ο Κ. Γιούργας ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
17 Σεπτεμβρίου 2024 / 17:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Κάθε Δευτέρα από 28/9/2024 στις 20.00, στα γραφεία του Σ.Δ.Π.Κ. στο ΕΑΚ πραγματοποιούνται μαθήματα κανονισμών ποδοσφαίρου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υπάρχει νέο Δ.Σ. στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας με πρόεδρο τον κ. Σπ. Κολυτά και με δελτίο τύπου αφού συνεχάρη τους διαιτητές που είναι στους πίνακες αξιολογημένοι για τη νέα σεζόν που ξεκίνησε, έκανε (δικαιολογημένα) τα παράπονά της για τον άδικο υποβιβασμό του Κ. Γιούργα.

Παράλληλα όμως παίρνει και μια εξαιρετική πρωτοβουλία να ανοίξει τον Σύνδεσμο στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα της Δευτέρας που θα ξεκινήσουν σε δυο εβδομάδες. Μια σημαντική κίνηση που καλό είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι στο ποδόσφαιρο να πηγαίνουν όταν έχουν δυνατότητα, γιατί στην Ελλάδα και στην Κέρκυρα, έχουμε φτάσει στο σημείο, η κριτική να γίνεται μόνο για τους διαιτητές και ποτέ για την εικόνα και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας. Η εύκολη δικαιολογία, από τους περισσότερους, κάθε αποτυχίας και ο φταίχτης είναι πάντα ο διαιτητής.

Ο Σ.ΔΠ.Κ. συγχαίρει τα μέλη του Συνδέσμου, Μαργαρίτη Χαράλαμπο, για την άνοδό του στον πίνακα διαιτητών της 2ης κατηγορίας, Μιχαλά Γεράσιμο και Σατκλίφ Στεφανία για την άνοδο στον πίνακα βοηθών διαιτητών 2ης κατηγορίας και τον Γραμμένο Μιχαήλ για την παραμονή του στον πίνακα διαιτητών 3ης κατηγορίας. Ομοίως εκφράζει αγανάκτηση και προβληματισμό για τον άδικο υποβιβασμό στον πίνακα διαιτητών 3ης κατηγορίας του Γιούργα Κωνσταντίνου. 

Ενημερώνει ότι κάθε Δευτέρα από 28/9/2024 στις 20.00, στα γραφεία του Σ.Δ.Π.Κ. στο ΕΑΚ πραγματοποιούνται μαθήματα κανονισμών ποδοσφαίρου για όλους.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια