Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για την υπέρβαση σήμερα ο Ιόνιος κόντρα στο Αιγάλεω

Από το ματς κυπέλλου Ιόνιος - Πρωτέας Γρεβενών ΦΩΤΟ@ΣΠ. ΠΙΚΟΥΛΑΣ
ΙΟΝΙΟΣ
17 Σεπτεμβρίου 2024 / 17:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στο κλειστό του ΕΑΚΚ και πάλι ο Ιόνιος Τετάρτη στις 5μ.μ. θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της Αθήνας σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιγνίδι.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την υπέρβαση για να πάρει μια ακόμα πρόκριση, καλείται να κάνει ο Ιόνιος στο 3ο φετινό του ματς για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στο Αιγάλεω, μετά από τις νίκες/προκρίσεις επί της Νικόπολης και του Πρωτέα Γρεβενών.

Οι προηγούμενοι αντίπαλοι ήταν ομάδες που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία με τον ΝΑΟΚ στην National League 2, ενώ το Αιγάλεω είναι μια κατηγορία πιο πάνω αφού αγωνίζεται στην National League 1 και αυτή η διαφορά παίζει σημαντικό ρόλο σε έναν αγώνα μπάσκετ.

Στο κλειστό του ΕΑΚΚ και πάλι ο Ιόνιος Τετάρτη στις 5μ.μ. θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της Αθήνας σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιγνίδι που οι φίλαθλοι του μπάσκετ θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά και αξίζει τον κόπο.

Να σημειώσουμε ότι το Αιγάλεω, παίζοντας εντός έδρας, πέρασε στην προηγούμενη φάση με νίκη επί του ΚΟ Χολαργού με σκορ 95-78. Ακόμα ότι στις δυο πρώτες φάσεις οι κληρώσεις ήταν ανάμεσα σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας σε National League 1 και National League 2, ενώ η διοργάνωση περνά πλέον στη Β’ Φάση, με τη συμμετοχή και των ομάδων της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Πρόγραμμα Τετάρτη (18/9)

Ηρακλής-Έσπερος ΓΣ Λαμίας

Αίολος Αγυιάς – ΑΟ Μυκόνου

Βίκος Ιωαννίνων-Ερμής Σχηματαρίου

Πρωτέας Βούλας-ΝΕ Μεγαρίδος

Ιόνιος- Αιγάλεω (National League 1)

Τρίκαλα Μπάσκετ-Κόροιβος

Ψυχικό-Πανερυθραϊκός

ΑΚ Μπάσκετ Ελευσίνας – Απόλλων Σμύρνης

ΓΣ Σοφάδων – ΧΑΝΘ

ΕΦΑΟΖ – Κομοτηνή

ΑΟ Π. Φαλήρου – Δόξα Λευκάδας

Όλυμπος ΕΚΕ – ΑΣ Παπάγου

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια