Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για νίκη πρόκριση στο κύπελλο, ο Ιόνιος με τα Γρεβενά

Από το πρόσφατο ματς Ιόνιος – Νικόπολη 86-68 με τον Π. Στεμπάρη να σκοράρει ΦΩΤΟ@ΣΠ. ΠΙΚΟΥΛΑΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
13 Σεπτεμβρίου 2024 / 17:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το πρόγραμμα της 2ης φάσης του κυπέλλου της National League 2

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ιόνιος στον πρώτο επίσημο αγώνα του φέτος με αντίπαλο την Νικόπολη για το θεσμό του κυπέλλου, την Τετάρτη (11/9) έδειξε πολύ καλά στοιχεία και πήρε μια εύκολη νίκη πρόκριση με 86-68 αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του ΕΑΚΚ.

Μετά από τρεις μέρες, Σάββατο 14 Σεπτέμβρη καλείται να δώσει το επόμενο ματς (2η φάση) για το κύπελλο, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Πρωτέα Γρεβενών και πάλι στο ΕΑΚΚ, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. και ο νικητής θα περάσει στην 3η φάση. Η ομάδα των Γρεβενών στην 1η φάση παίζοντας στην έδρα της είχε κερδίσει τους Διόσκουρους Κοζάνης με 62-58.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Ιόνιος θα ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο, η φετινή ομάδα δείχνει πιο έμπειρη και με τις προσθήκες που έκανε φαίνεται πιο δυνατή, αλλά όλα θα φανούν στην πορεία, ιδίως στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπου θα πάρει μέρος και θεωρείται ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Β΄ Εθνική.

Το πρόγραμμα της 2ης φάσης του κυπέλλου της National League 2 είναι:

Δάφνη Δαφνίου – Ιωνικός

ΓΣ Γαργαλάνων – ΕΦΑΟ Ζωγράφου

Απόλλων Σμύρνης – Σαρωνίδα

ΑΣ Πανόραμα – Όλυμπος ΕΚΕ

Ιόνιος - Πρωτέας Γρεβενών

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια