Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Πρωτέα Γρεβενών στη 2η φάση του κυπέλλου ο Ιόνιος

ΙΟΝΙΟΣ
12 Σεπτεμβρίου 2024 / 17:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι νέοι παίκτες που ήλθαν να βοηθήσουν φάνηκε από την πρώτη τους εμφάνιση ότι είναι αξιόλογοι και δυνάμωσαν την ομάδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από μια πειστική εμφάνιση ο Ιόνιος πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Νικόπολης Πρέβεζας με 86-68 στην 1η φάση του κυπέλλου της National League 2 και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Πρωτέα Γρεβενών που πέρασε το εμπόδιο των Διοσκούρων Κοζάνης με 62-58. Ο αγώνας θα γίνει και αυτός στο κλειστό του ΕΑΚΚ και φυσικά ο Ιόνιος έχει τον πρώτο λόγο να τη νίκη πρόκριση. Αυτό γιατί έπεισε με την εμφάνισή του και γιατί οι νέοι παίκτες που ήλθαν να βοηθήσουν φάνηκε από την πρώτη τους εμφάνιση ότι είναι αξιόλογοι και δυνάμωσαν την ομάδα, που είμαστε σίγουροι ότι θα είναι καλύτερη από πέρσι που βρέθηκε στην τετράδα του Ομίλου.

 

National League 2

Το πρόγραμμα της 2ης φάσης

Δάφνη Δαφνίου – Ιωνικός

ΓΣ Γαργαλάνων – ΕΦΑΟ Ζωγράφου

Απόλλων Σμύρνης – Σαρωνίδα

ΑΣ Πανόραμα – Όλυμπος ΕΚΕ

Ιόνιος - Πρωτέας Γρεβενών

 

Όπως αναφέραμε και χθες, μένει και θα βοηθήσει και φέτος παίζοντας με διπλό δελτίο ο Στεμπάρης που πήρε μεταγραφή για το Λαύριο, ενώ τέσσερις ακόμα είναι οι νέες προσθήκες της ομάδας, που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης με την παρακάτω (στην παρένθεση ηλικία και ύψος) ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας με χαρά βλέπει ένα από τα πιο αγαπημένα της παιδιά, τον Πέτρο Σούκερα (21,1.96) να επιστρέφει στην Κέρκυρα μετά από μια σεζόν στην National League 1 και την Νίκη Βόλου.

Καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Πυδαράκη (24,1.85), τον Αλέξανδρο Μαυροματίδη (38, 2.00) και τον Κώστα Φιλοξενίδη (21, 1.95) που θα αγωνίζεται με το καθεστώς διπλού δελτίου από την ΚΑΕ Λαύριο.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε στον Ιόνιο και ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική σεζόν μακριά από ατυχίες και τραυματισμούς».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια